2019 yılındaki tüm Ethereum güncellemeleri
2019 yılındaki tüm Ethereum güncellemeleri

Ethereum 29 Ağustos fiyat görünümü: ETH’nin 300 dolar atağı başarısız oldu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum 29 Ağustos fiyat hareketlerine dair önemli noktaları şu şekilde belirledik:

  • Ether dünkü yükseliş hareketinde 300 dolar sınırına kadar hareket etti.
  • Yükselişin devamı için yeterli momentumu bulamayan ETH 300 dolar sınırından bir düzeltme hareketine girdi.
  • 290 dolar seviyesine kadar bir gevşeme gördüğümüz ETH/USD grafiğinde sabah seansında bu seviyeden yeni bir yükseliş hareketinin başladığını gözlemliyoruz.

Ethereum son 24 saatlik zaman diliminde dolar karşısında yüzde 2,52 oranında değer kazanırken Bitcoin karşısında ise fiyatını koruduğunu görüyoruz.

Ethereum 29 Ağustos fiyat hareketleri

Son 3 günlük zaman periyodunda sağlam bir yükselişine şahit olduğumuz Ether, zaman zaman sıçrama şeklindeki yükselişlerin ardından daha düşük oranda düzeltmeler yaparak ilerliyor. Son yükseliş hareketinde ise 300 dolar direncini geçmeyi deneyen Ether bu hareketinde henüz başarılı olamadı.

Yeni gün başlangıcı ile olağan bir düzeltme hareketi görülen ETH/USD paritesinde fiyatın sabah saatlerinde yeniden yükselişe geçtiği görülüyor. Bu yükseliş hareketi ile Ether’in yeniden 300 dolar barajını aşmak için mücadele vereceğini tahmin ediyoruz. Bu hareketin sabah saatlerinde başlaması ve işlemlerin daha hacimli olabileceği düşünüldüğünde bu seviyenin kırılmasını olası olarak görüyoruz.

Olası bir düşüş senaryosunda ise takip edilmesi önemli destek seviyeleri ise sırasıyla 285 dolar ve 280 dolar olmalıdır.

Ethereum için önemli teknik göstergeler

ETH/USD saatlik grafiğinde MACD son düzeltme hareketinin yansıması ile negatif görünümde bulunurken, stokastik göstergenin aşırı satım bölgesi içinde olduğunu görüyoruz. Bu bölgeden çıkabilecek olan stokastik sinyalleri ETH kazanımlarını artacağı sinyalini verebilir.

RSI 60 seviyesinde gözlemlenirken, trend gücünü ölçen bir diğer gösterge olan CCI yatay bir konumda olup 30 değerinde bulunuyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin