Ethereum neden düşüyor? Düşüş sürecek mi, yükseliş mi gelecek?
Ethereum 6 Eylül fiyat görünümü: Ayı piyasası Ether'i sert vurdu

Ethereum 27 Ağustos fiyat görünümü: ETH yeniden 280 dolar için mücadele ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum 27 Ağustos fiyat hareketlerine dair önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • Ether 280 dolar seviyesinde başladığı hafta sonu hareketlerine 270 dolar seviyesine inerek devam etti.
  • Ethereum’un 270 dolar seviyesini kendine destek yapıp haftayı bu seviyenin üzerinde kapattığını gördük.
  • Henüz toparlanma hareketine rastlamadığımız Ether için günün en önemli seviyesinin 280 dolar direnci olacağını öngörüyoruz.

Ethereum son 24 saatlik fiyat hareketlerinde dolar karşısında yüzde 1,88 oranında artış kaydederken,Bitcoin karşısında ise yüzde 0,41 gibi düşük bir oranda değer kazanmış gözüküyor.

Ethereum 27 Ağustos fiyat hareketleri

Ethereum için dünün en kritik hareketi olarak bahsedebileceğimiz saatlik 100 basit hareketli ortalamasının altına inmesidir. Bu seviyenin altına indikten sonra 270 dolara gerileyen ETH fiyatı, sonrasında ise alışların artması ile tüm gün 100 HO dinamik direnç seviyesini geçmeyi test etti.

27 Ağustos sabah seansının başlangıcında ise 272 dolardan başlayıp bir saatlik zaman diliminde 280 dolar seviyesine kadar yükselmesi umutların yeşermesine neden oluyor. Bu fiyat hareketi ile Ethereum’un dolar karşısında önemli direnç seviyeleri olan 100 HO ve 200 HO’yu kırdığını görüyoruz. Şimdi bu seviyeleri birer destek olarak takip ederken, ETH/USD paritesinin 280*285 dolar bandına geri dönüşü izleyebiliriz.

Olası bir düşüş hareketinin ise gün içinde sağlam bir destek seviyesi olan 270 dolara kadar olacağı tahmin ediliyor.

Ethereum için önemli teknik göstergeler

ETH/USD paritesinin sabah işlemlerinde yüksek bir talep görmesi teknik göstergelerinde olumlu konuma geçmesine neden oldu. Buna göre saatlik MACD “0” seviyesi üzerine çıkarak AL sinyali vermesi, stokastik göstergenin yönünü kuzeye çevirmesi en belirgin sinyaller olarak göze çarpıyor.

Bunun yanında RSI 63 seviyesi ile iyi bir konum bulunurken, mevcut trend gücünü gösteren CCI’da 250 seviyesinin üzerinde bulunarak oldukça güçlü bir sinyal veriyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin