ethereum 25 temmuz

Ethereum 25 Temmuz fiyat görünümü: Ether kritik baş omuz formasyonunda!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum 25 Temmuz fiyat görünümüne dair önemli detaylar şu şekilde:

  • Ethereum, dalgalı fiyatı ile ileriye dönük olumlu sinyaller veriyor.
  • ETH fiyatında 4 saatlik grafikte daha net görülen bir ters omuz baş formasyonuna rastladık.
  • Ether fiyatının oluşturduğu bu formasyon sonuç aşamasında olup, yükseliş getirebilir.

ETT fiyatı dolar karşısında değer kazanarak son 24 saatlik zaman dilimin yüzde 2,5 yakın artış ile 475 dolardan el değiştiriyor. Artışlar zaman zaman yüzde 5 yaklaşsa da akabinde gelen satışlar fiyatın yavaş hızlanmasına neden oluyor. Yükselen BTC karşısında ise şu an yüzde 1’in altında bir değer kaybı gözüküyor.

Ethereum 25 Temmuz teknik analizi

Dün bahsettiğimiz ve ani yükseliş hareketi ile daha fazla düşüş riskinden kurtulup yönünü yukarı çeviren ETH, bugün içinde ara ara satışlar görsek de yükselişe ağır bir şekilde devam ediyor. Bu süreçte ETH fiyatının 470 dolar üzerinde kalması kritik gibi gözüküyor.

ETH/USD paritesinde saatlik grafiğe baktığımızda 470-480 dolar aralığında oldukça volatilit olduğunu görüyoruz. Bu durum ETH paritesinin bir yön arayışı içinde olduğunu gösteriyor. Diğer yandan takip ettiğimiz iki hareketli ortalama olan 100 HO ve 200 HO’nun konumu da yön tayini açısından oldukça önemli. Buna göre; saatlik grafikte 100 HO henüz 200 HO’nun altında seyrediyor. Fakat aralarındaki boşluk iyice daralmış durumda. Hareketli ortalamaların yer değiştirmesi, Ether için bir yükselişi tetikleyip, psikolojik bölge olan 500 dolar bandına kadar çıkmasına neden olabilir.

Ayrıca ETH/USD 4 saatlik grafiğinde yükseliş sinyali olarak, bir ters omuz ve baş formasyonuna rastlıyoruz. Fiyat şu an formasyonun boyun çizgisinin direnç oluşturduğu seviye de olup, yukarı yönlü hareket ettiği taktirde  bu yükselişin formasyonun uzunluğu kadar olabileceğini tahmin ediyoruz. Buna göre yaklaşık 50 dolarlık bir aralığa sahip olan formasyonu boyutu, gerçekleşmesi halinde yüzde 10’nun üzerinde bir artış ile ETH fiyatını 520 dolar seviyelerine çıkarabilir.

Ethereum 25 Temmuz destek ve direnç seviyeleri ise şu şekilde belirlendi:

3. direnç 528,93
2.direnç 506,72
1.direnç 493,03
Pivot 470,82
1.destek 457,13
2. destek 434,92
3.destek 421,23

 

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin