Ethereum 3 Eylül
Ethereum 3 Eylül fiyat görünümü: ETH yeniden 300 doların altında

Ethereum 13 Ağustos fiyat görünümü: ETH 300 dolardan döndü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum 13 Ağustos fiyatına dair önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • Ethereum fiyatı dolar karşısında geçtiğimiz hafta 300 dolar sınırından geri döndü.
  • 305 dolar seviyelerinden hızlı bir toparlanma, fiyatı 330 dolar seviyesine kadar çıkardı.
  • ETH fiyatının haftaya başlarken, ana düşüş trendinde devam ettiğini görüyoruz.

Ethereum son 24 saat içerisinde Coinmarketcap verilerine göre, yüzde 2,44 oranında değer kaybettiği görülürken, BTC karşısındaki düşüşü yüzde 3,78 oranında gözüküyor.

Ethereum 13 Ağustos Fiyat hareketleri

Ethereum fiyatı Temmuz Başında 400 dolar seviyelerinden başlattığı düşüş hareketini, zaman zaman derinleştirerek sürdürüyor. Görünen mevcut düşüş hareketinde ilk etapta 350-370 dolar seviyelerinde bir mola veren Ether, şu an ise 300- 320 dolar bandında yatay bir harekete geçmiş durumda.

Bu yatay hareket esnalarında piyasanın gidişatına yeni yönü tayin edilen ETH’nin bir önceki yatay hareketinde aşağı doğru devam ettiğini gördük. Mevcut durumda ise ETH fiyatı için 310 doların kısa vadede önemli bir destek noktası olduğuna şahit oluyoruz. Gün içerisinde bu seviyelerin üzerinde kalınması ETH’nin kısa ve orta vadede yükselişi için olumlu bir hareket olarak değerlendirilecektir. Ayrıca ana düşüş trendinin kırılması için ilgili düşüş çizgisinin kararlı bir şekilde kırılması gerekiyor.

300 dolar Eth fiyatı için psikolojik destek seviyesi

Bu bağlamda önümüzdeki saatlerde ETH fiyatının dolar karşısında ana düşüş trend çizgisinin konumuna göre alacağı aksiyonlar yakında takip edilecektir.

Öte yandan olası bir düşüş hareketiyle 310 dolar seviyesinin aşağı yönlü kırılması, yine 300 dolar seviyesinin psikolojik bir destek olarak önemli hale getirecektir.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin