Ether yatırım şirketi borsada işlem görmeye başlıyor
Ether yatırım şirketi borsada işlem görmeye başlıyor

Ether yatırım şirketi borsada işlem görmeye başlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ether yatırım şirketi borsada işlem görmeye başlıyor. Kripto yatırım şirketi Ether Capital’in hisse senetleri, bir Kanada borsasında işlem görmeye başladı.

Ether yatırım şirketi Toronto’daki NEO Borsası’nda işlem görmeye başladı

Eskiden Ethereum Capital olarak bilinen yatırım fonu hisseleri, Perşembe günü Toronto’daki NEO Borsası’nda işlem görmeye başladı. Şirket, daha önce de bildirildiği gibi, hem kendi alanında geliştirdiği projelerin fonlarına yatırım yapıyor hem de doğrudan Ether satın almayı da planlıyor.

Co-CIO Ben Roberts, şirketin önümüzdeki dört hafta boyunca çoğunlukla Ether’e dönüştürülecek şekilde 45 milyon Kanada doları (planlanan 50 milyon ABD doları) topladığını, bu fonların yüzde 90’nının kripto paraya dönüştürüleceğini belirtiyor.

“Bence buradaki değer önerisini anlamak biraz zaman alacak.”

Ben Roberts şirketin şu ana kadar ne kadar miktarı dönüştürdüğünü belirtmedi ve açıklamalarına şunları ekledi:

Bence buradaki değer önerisini anlamak biraz zaman alacak. Bunun faydası iki kat, evet insanlara pazarda fayda sağlıyor ve daha da önemlisi bu varlık havuzunu yaratmamız da bize toplumda ve platformda yer açıyor. Daha sonra platformunu değer yaratmak için kullanabilen büyük bir organize paydaş olan ConsenSys gibi bir şey haline getireceğiz.

Ethereum, Kanada’da başlayan bir proje

Ben Roberts fonun kurulması ile ilgili olarak şunları söyledi:

Yatırım fonunun kurulması bir yıldan fazla sürdü ancak sürecin kendisi çok basit. Sürecin ilk aşaması, Ontario Menkul Kıymetler Komisyonu ile konuşmak ve onların yönlendirmelerini almaktı. Bir sonraki aşama ise bankalarla konuşarak onları rahatlatmak ve varlığı güvenli bir şekilde muhafaza etmek için çözüm önerileri bulmaktı.

Ben Roberts, şirketin gelecek iki yıl boyunca eş zamanlı olarak kurumsal bir değer yaratırken destekleyebileceği farklı projelere bakmayı planladığını söyledi ve sözlerine şunları ekledi:

Ethereum, Kanada’da başlayan bir proje. Ancak Ethereum, dünyanın en büyük şehirlerinde geliştirilmekte ve bu onu Toronto’ya geri getirmenin ve teknik toplum ile finans topluluğu arasındaki uçurumu gerçekten kapatmanın bir yolu.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Coindesk

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin