Ether fiyat analizi: Yeni ATH 5.000 doları getiriyor mu?
Ether fiyat analizi: Yeni ATH 5.000 doları getiriyor mu?

Ether fiyat analizi: Yeni ATH 5.000 doları getiriyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasının ikinci değerli varlığı Ethereum, her geçen gün yeni bir ATH yapıyor. Sürekli kendini güncelleyerek 5.000 dolara doğru gidiyor. Son olarak bugün Bitcoin’in ardından yeni bir rekor kırdı. Ether fiyat analizi için 5.000 dolara sadece 200 dolar kaldı. 

Ethereum bir kez daha ATH seviyesini kırdı. Dijital varlık, Bitcoin’in 68.500 dolarla rekor kırdığı günde yükseldi. Bitcoin’in koşusuna eşlik eden ETH, yeni rekoru getirdi. Ethereum son zamanlarda yükseliş eğiliminde ve momentum yükselmeye devam ediyor. Yükseliş trendini koruyan Ether, neredeyse hiç yavaşlamadı. Bu sefer 4.800 doları aşan ETH, Coinmarketcap verilerine göre 4.837 dolar ile zirveye ulaştı.

Kripto analisti Benjamin Cowen, önümüzdeki aylarda ETH’yi neyin beklediğini paylaştı. Analist Cowen, en değerli Blockchain zinciri olarak gördüğü Ethereum’a övgüler yağdırdı. Ethereum fiyat analizi için daha iyimser yorumda bulundu.

Cowen, yükseliş trendine dikkat çekti

Analist Benjamin Cowen, genellikle YouTube üzerinden yaptığı yayınlarla tanınıyor. Piyasa hakkında genellikle güncel veriler paylaşarak düşüncelerini paylaşıyor. Analist, Ethereum varlığının bir boğa koşusu geçirdikten sonra yaz döneminin durgunluğunlaştığını belirtti. Bunu daha öncede tahmin ettiğini vurguladı. Şimdi ise, altcoin için daha fazla analiz gerçekleştirdi. Analist Benjamin Cowen,

Ethereum fiyat analizi için zamansal grafiklere göre genel bir yükseliş eğilimi var.Bu yükseliş trend çizgisi Mart 2020 yılına kadar uzanıyor. ETH bu trendi takip ediyor. Ethereum, 1.700 $, 2.500 $, 2.600 $ seviyelerini denedi. Bu aynı zamanda ETH’yi daha yüksek seviyelere gönderebileceğini bizlere gösterdi. Sonuç olarak Ethereum 5.000 dolar için iyi bir yolda gözüküyor.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin