ethereum
Madenciliğin “Buz Çağı” Ethereum tarafından yine ertelendi, Peki ETH'de son durum ne?

ETH’den Bitcoin’e doğum günü sürprizi: Ethereum 2.0 geliyor

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Piyasadaki en büyük ikinci kripto para biriminin projesi olan Ethereum 2.0’ın ilk aşaması, riskin kanıtı (PoS) konsensüs algoritmasına geçildiği ve 3 Ocak 2020’de piyasaya sürüleceği belirtildi. Ethereum 2.0 ile ilgili bir araştırmacı olan Justin Drake, seçilen tarihin önemli olduğunu söyledi ve ilk Bitcoin bloğunun 3 Ocak 2009’da başlatıldığı için bu tarihin seçildiğini belirtti.

Ethereum, Devcon ile anlaştı

Drake, geliştiricilerin 30 Haziran’da gerçekleşecek olan sıfır spesifik donma aşamasına hazırlandıklarını ekledi. Bununla birlikte, Genesis bloğu başlatılmadan önce, ağın birkaç kilit aşamadan geçmesi gerekiyor, her şeyden önce mevduat sözleşmesi başlatılmalıdır. Çünkü doğrulayıcıların para yatırmalarına izin verilmesi gerekiyor.

Geliştiriciler 2 milyon eter kadar bir depozito hedefliyorlar. Japonya’daki Devcon ile mevduat sözleşmesi için anlaşmaya varıldı. Drake, yapılan bu anlaşmanın çok önemli olduğunu şöyle söyleyerek belirtti:

Herkesin depozito sözleşmesinin adresi üzerinde hemfikir olması ve sahte depozito sözleşmelerinden kaçınması için böyle bir anlaşma yapıldı

İkinci önemli adım, Satoshi Nakamoto‘nun en büyük kripto parayı çıkardığı 11. yıldönümünü kutlamak için Bitcoin genesis bloğunu başlattığı gün Ethereum 2.0 bloğunun lansmanını sağlamak. Bu ayrıca, Noel ve yeni yıl kutlamalarının hemen ardından gerçekleşeceği için Ethereum için yeni bir başlangıç ​​olacaktır.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir