İşte yeni başlayanlar için EOS ile ilgili 7 gerçek
İşte yeni başlayanlar için EOS ile ilgili 7 gerçek

EOS’un Tether hacmindeki artış Ethereum’u bile geride bırakıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Hala çalışan bir Blockchain’i olmayan bir dijital varlık olan EOS, borsalarda hiç olmadığı kadar canlı. Bu hareketlilikte Tether (USDT) ticaretinin etkisi olabileceğine dair göstergeler mevcut. Verilere göre, EOS’un Tether hacmindeki artış Ethereum’u bile geride bıraktı!

EOS’un Tether hacmindeki artış Ethereum’u bile geride bırakıyor!

EOS’un USDT hacimleri, tüm kripto işlemlerinin %17’sinden daha fazla yükseldi. Kripto para birimi Bitcoin’den sonra USDT ile en çok işlem gören varlık oldu. USDT, en büyük USDT cüzdanına sahip olan kripto para borsası Binance ile birçok borsada mevcut. Ancak bu sefer, EOS pazar fiyatı doğrudan destekleniyor. EOS/USDT, Tether ekosistemi için sadece Bitcoin tarafından onaylanan ikinci en aktif çift. Tüm Tether’lerin yaklaşık yüzde 20’si EOS işlemlerine başladı.

EOS, Ethereum tarafından desteklense de Tether’ler son derece etkili

EOS, geçtiğimiz hafta net %13,4 oranında büyüyerek 14,04 dolara yükseldi ve Litecoin’in CoinMarketCap’teki konumunu kalıcı olarak ele geçirdi. Ama şimdilik EOS, diğer kripto paralarla takas edilmek yerine doğrudan fiat para fonlarıyla alınıp satılıyor. EOS, Ethereum ticareti tarafından desteklense de Tether’ler son derece etkili.

EOS’un piyasa fiyatı EOSIO 1.0 yazılımının piyasaya sürülmesi beklentisiyle hareket ediyor. Bununla birlikte gecikme çeşitli sorunlar bulunduğu için beklenenden daha uzun bir şekilde sürüyor. Şimdilik yalnızca Ethereum‘a benzer şekilde madencilikle desteklenen ve aynı zamanda EOS yazılımından da birtakım özellikleri kullanan bir ana ağ olan EOS Classic projesi yaşıyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Cryptovest

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin