EOS ve Uniswap fiyat analizi: EOS ve UNI için sıradaki hamle ne olacak?
EOS ve Uniswap fiyat analizi: EOS ve UNI için sıradaki hamle ne olacak?

EOS ve Uniswap fiyat analizi: EOS ve UNI için sıradaki hamle ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – EOS bu haberin yazıldığı sırada neredeyse bir yılın en yüksek noktasına yükseldi, ancak grafiklerde düşüş sinyalleri var. Uniswap ise RSI doymuş bir piyasaya işaret ederken, rekor seviyelerde işlem görüyor.

EOS fiyat analizi

EOS, fiyatın yaklaşık bir yılda 4,45 dolar ile en yüksek seviyesine tırmanmasıyla son birkaç gündür güçlü bir yükseliş ivmesi kaydetti. Bununla birlikte EOS 4,3 dolardaki direncini tersine çevirdikten sonra On Balance Volume düştüğü için ivmenin sönme şansı da var.

Stokastik RSI, endeksin aşırı alım bölgesinde düşüş eğilimi göstermesinin ardından düşüşe geçmesiyle satıcıları tercih etti. Bu seviyedeki bir satış, 4,15 dolarlık destek seviyesinin odak noktasına gelmesiyle sonuçlanabilir.

Uniswap (UNI) fiyat analizi

Uniswap, alıcılar son birkaç işlem seansındaki baskıyı artırırken 21 dolardaki direnci tersine çevirdi. Bununla birlikte Göreceli Güç Endeksi, endeksin ileriye doğru keskin bir şekilde düşme potansiyeli olduğundan, manzaraya bazı şüpheler ekledi. Fiyatın 20-SMA (mavi) ve 50-SMA (sarı) üzerinde kalması durumunda, 21,5 dolardaki destek işaretinin altındaki bir hareket, kısa ve orta vadeli trader’lar için bazı alım sinyalleri sunabilir.

Bu arada Parabolik SAR, noktalı işaretçiler mum çubuklarının altına hareket ederken son yükseliş trendini doğruladı.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin