TRON ve EOS’da, büyük duyuru öncesi satın alma baskısı başladı!
TRON ve EOS’da, büyük duyuru öncesi satın alma baskısı başladı!

EOS ve TRON neden düşüyor? İşte sebepleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

EOS ve TRON ana ağ lansmanlarıyla gündemden düşmüyor. Ancak, geçtiğimiz 24 saat içinde bu iki kripto parada çift haneli bir düşüş yaşadı.

EOS ve TRON piyasada çift haneli düşüşlerle karşılaşan iki kripto para

EOS %16,2 oranında, TRON ise %10,8 oranında bir düşüş yaşadı. Piyasa değeriyle EOS 5. sırada, TRON ise 10. sırada yer alıyor. Şu anda piyasada çift haneli düşüşlerle karşılaşan sadece iki kripto para EOS ve TRON. Kripto paraların fiyatlarındaki bu büyük düşüşte, Bitcoin’in Cumartesi gecesi 2 saatten kısa bir sürede neredeyse 500 dolarlık bir değer kaybetmesinin etkisi olduğu tahmin ediliyor.

EOS fiyatı neden düşüyor?
EOS fiyatı neden düşüyor?

EOS fiyatı neden düşüyor?

Piyasa spekülasyonlarına göre EOS fiyatlarındaki düşüş, oy kullanma kaosunun bir sonucu olabilir. Bu oylama kaosu, yatırımcılar arasında çok fazla hayal kırıklığı yarattı. Sadece %2’nin oy kullandığı söyleniyor. Bunun EOS ekibinin izlediği bir protokol olmadığı belirtiliyor. Ancak tamamen topluluğa bırakıldığı için güven sorunları yarattı. Ayrıca EOS’taki oylama sürekli ve üç dakikada bir gerçekleştiriliyor. Fakat %15 oya ulaşana kadar gizli bir şekilde ağı devam ettiren blok oluşturucusuna emanet edilmesi herkeste endişeye sebep oldu. Bu durum oyların onaylanması süreci için bir blok oluşturucusuna oldukça fazla güvenildiğini gösteriyor.

Güney Koreli kripto para birimi borsası Coinrail’in hacklenmesi olayı fiyat düşüşünün nedeni olarak gösterilen başka bir spekülasyon. Son 24 saattir piyasalar Coinrail saldırısının etkisini üzerinden atamadı. Ancak EOS bu durumdan en çok etkilenen kripto para gibi görünüyor. EOS fiyatları ana ağ lansamanına rağmen hala düşüş trendini devam ettiriyor. EOS, Coinrail borsasının hacklenmesinden önce güzel bir performans sergiledi ve 14,74 dolar seviyesinden işlem gördü. Ancak yazım sırasında EOS, %16,2 oranında düşüşle 11,12 dolar seviyesinden işlem görüyor.

TRON fiyatı neden düşüyor?
TRON fiyatı neden düşüyor?

TRON fiyatı neden düşüyor?

Yatırımcıların daha fazla güncelleme beklemeye devam etmesi nedeniyle TRON’un ana ağ lansmanının etkisi ortadan kalktı. Yine de TRON çeşitli firmalar ile ortaklık kurmaya devam ediyor. TRON fiyatı şu anda Bitcoin ve diğer kripto paraları  takip ediyor. EOS’a benzer şekilde Coinrail saldırısının TRON üzerinde de ciddi etkisi olduğu belirtiliyor. Hafta sonu Coinrail, Pundi X gibi daha az bilinen dijital paraları etkileyen saldırıyı duyurdu. Bunun dışında, ABD’li düzenleyiciler tarafından kripto para birimi fiyat manipülasyonu üzerine devam eden soruşturma yatırımcıları gergin bir durumda tutuyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin