EOS ve Waves fiyat analizi: Sıradaki duraklar, önemli noktalar ve beklenen yön
EOS ve Waves fiyat analizi: Sıradaki duraklar, önemli noktalar ve beklenen yön

EOS yeni bir rekor kırdı: Rakibi TRON ise geride kaldı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

EOS GO, EOS’un daha önce Dan Larimer tarafından açıklanan 70 milyonun aksine 87 milyon işlem gerçekleştirdiğini belirtti. Bununla birlikte, Blockchain etkinlik izleyicisi olan Blocktivity’nin verileri, gerçek sayının 21 milyon civarında bir yerde olduğunu gösteriyor. Ancak bu verilerin doğruluğu henüz onaylanmadı.

EOS, bir gün içinde işlenenen işlemler konusunda rekor kırdı

EOS’un CTO’su Dan Larimer, EOS’nin bir günde 70 milyondan fazla işlemi işleyerek bir rekor kırdığını duyurdu:

EOS geçenlerde bir günde işlenen 70 milyondan fazla işlemin kaydını yaptı. Saniyede ortalama 810 işlem. Ekibimiz daha fazla optimizasyon ve ölçeklendirme konusunda büyük adımlar atıyor.

EOS’a odaklanmış bağımsız bir bilgi kaynağı olan EOS GO, ağın işlem gücünün arttığını doğrulayarak yukarıdaki tweete cevap verdi. Ayrıca EOS’un aslında 70 milyon yerine 87 milyon işlem gerçekleştirdiğini belirtti:

EOS, bir günde işlenen işlem sayısı için yeni bir sicile ulaştı! Rekor 87 milyondan fazla harekete ulaştı, bu saniyede 1 binden fazla hareket! Bu işlemleri gerçekleştirmek için en çok kullanılan iki sözleşme eosio.token ve pornhasbaby’di.

EOS günde kaç işlem işleyebiliyor?

Konuya bir kez daha değinmek gerekirse, Blockchain etkinliğini izlemeye adanmış bir web sitesi olan Blocktivity, yukarıda verilen rakamların aşırı abartıldığını bildirildi. Onlara göre, EOS günlük ortalama 21 milyon işlem kaydetti. Büyük oranda azaltılmış sayılarla bile EOS, en yakın rakibi olan TRON’dan (günlük 1,4 milyon işlem) önemli ölçüde daha yüksek işlemler gerçekleştirdi. Ancak bu doğruluğu henüz onaylanmadı.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin