Blockchain EOSIO'ya taşınma kararı EOS MainNet lansmanını doğurdu
Blockchain EOSIO'ya taşınma kararı EOS MainNet lansmanını doğurdu

EOS MainNet lansmanı ve yaşanan sorunlar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

EOS, geçmişte pek çok sürpriz ve tartışmanın odağında yer aldı. EOS MainNet lansmanını duyurmasından bu yana, EOS kullanıcılarının yanı sıra sektörde yer alan yatırımcılar EOS’ta “sırada ne var? ve ne zaman gelecek?” gibi sorular üzerine kafa yoruyor.

Blockchain EOSIO’ya taşınma kararı EOS MainNet lansmanını doğurdu

Mayıs ayının son haftasında EOS MainNet Lansman Grubu, MainNet lansmanındaki etkinliklerin zaman çizelgesini detaylandıran bir blog yazısı yayınladı. Ancak, her şey planlandığı gibi gitmedi. EOS’un piyasa sürülmesi, EOS tokenlerinin Ethereum’un Blockchain’inin kullanıldığı ve ERC20 tokenleri olarak geliştirildiği 2017’de gerçekleşti. Kendi Blockchain EOSIO’ya taşınma kararı EOS MainNet lansmanını doğurdu.

MainNet’in piyasaya sürülme tarihi olan 1 Haziran’a ve ERC20 tokenlerinin dondurulmasına rağmen, token sahipleri blok üreticileri için oylarını kullanamadı. Bu durum, MainNet lansmanını engellemek için ağın birden fazla yazılım güvenlik açığına sahip olduğunu iddia eden birkaç haberin ardından geldi. 30 Mayıs’ta EOS, piyasada dolaşmakta olan yanlış haberler hakkında bir açıklama yaptı.

MainNet planlandığı gibi gerçekleşmedi

Bu açıklamada EOS şunları belirtiyor:

Medya, yazılım açıkları nedeniyle EOSIO V1’in yayımlanmasındaki olası bir gecikmeyi yanlış rapor etti. Ekibimiz sorunları giderdi. EOSIO V1’de şu anda sorun bulumuyor. lütfen resmi bilgiler için EOSIO kanallarımıza bağlı kalın.

MainNet, planlandığı gibi gerçekleşmeyince, haberler gerçeği yansıtmış oldu. Yakın geçmişte, EOS topluluğu arasında EOS’un tüm anayasasını silip, sıfırdan yeni bir şey inşa etmek için görüşmeler yapıldı. Block.one, EOS geliştiricileri EOS Constitution v2.0 desteğini başlattı.

EOS geliştiricileri EOS Constitution v2.0 desteğini başlattı

Block.One konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

EOSIO, çalınmış anahtarlar üzerindeki anlaşmazlıkları çözmek için ECAF gibi bir kuruluşa güvenmeyi tercih edenler adına güçlü üst düzey yönetişim inşa etmek için tüm araçlar ve yeteneklerle donatıldı.

Dogecoin’in yaratıcısı Jackson Palmer ise konuyla ilgili aşağıdaki tweeti paylaştı.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin