EOS dördüncü sırada yer alan Bitcoin Cash’i aşağı kovalıyor
EOS dördüncü sırada yer alan Bitcoin Cash’i aşağı kovalıyor

EOS dördüncü sırada yer alan Bitcoin Cash’i yerinden ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bu hafta başlayan kripto satışları azaldı ve pazarlar nispeten istikrarlı ve hatta bu sabah Asya’da bile marjinal olarak arttı. Toplam piyasa hacmi, şu anki seviyenin biraz üzerinde olan 420 milyar doları aştı. Bitcoin son 24 saat içinde yaklaşık 9.000 dolar civarında seyretti ve %1’in biraz altına çıktı. Altkoinlerin neredeyse hepsi yeşil alanda işlem görüyor. Tabii ki altkoinlerin bir ya da iki tanesi diğerlerinden daha iyi performans gösteriyor. Bugünün altkoinleri içerisinde performansı ile EOS dikkat çekiyor. Ayrıca performansı ile EOS dördüncü sırada yer alan Bitcoin Cash’i yerinden ediyor.

EOS ticaret hacmi ile Ethereum’u geçti

Dijital koinler düştüğünde, dayanıklılık ve performanslarının kanıtı olan fomo anlarında tekrar tekrar aynı kripto para birimlerine sahip gibi görünüyoruz. Coinmarketcap, şu anda 19 doların altında işlem gören EOS için %12’lik bir tırmanış bildiriyor. Dün EOS, 16,75 dolara geriledi, ancak daha sonra fiyatı iyileşti. Geçen hafta EOS, bu Çarşamba günkü seviyesi olan 13,8 dolardan %37 oranında yükseldi ve 29 Nisan’da 22,79 dolara ulaştı. Aylık resim bu altkoini bu kez 6 dolardan yaklaşık %215’lik bir artışla en iyi performans gösterenlerden biri olarak gösteriyor. EOS, Bitcoin karşısında dün saat 11:00’de 189 bin Satoshi’den 209000 Satoshi seviyelerine yükseldi.

EOS dördüncü sırada yer alan Bitcoin Cash’i yerinden ediyor
EOS dördüncü sırada yer alan Bitcoin Cash’i yerinden ediyor

EOS, geçtiğimiz 24 saat içinde 3 milyar dolarlık ticaret hacmi ile Ethereum (ETH)’u geçti. ETH, aynı dönemde sadece 2,4 milyar dolarlık işlem gördü. Şu anda sıcak kripto momentum inşa etmeye devam ediyor. Yeni duyuruların fiyat hareketine yönelinmemesi, yatırımcıların kriptoda ki bir sonraki büyük hamleye girmeye çalıştıklarını gösteriyor.

EOS dördüncü sırada yer alan Bitcoin Cash’i aşağı kovalıyor

Bu 3 milyar dolarlık ticaret hacminin çoğu bu sabah Güneydoğu Asya’da ele alındı. OKEx, Bithumb, Upbit ve Huobi gibi tüm büyük borsalar, aralarında neredeyse %70 ile ticareti paylaştı. EOS şimdi 15,6 milyar dolarlık bir pazar değerine sahip ve dördüncü sırada yer Bitcoin Cash (BCH)’i aşağı kovalıyor.

Bugün iyi performans gösteren diğer altkoinler Verge ve Aeternity

Toplam kripto piyasası hacmi, marjinal olarak %4 oranında artarak 423 milyar dolara yükseldi. Ancak toplam ticaret hacmi 24 saat boyunca %25 azalarak 23 milyar dolara düştü. Asya ticaretinde çift haneli kazanımlarla ilk 25’te yer alan diğer altkoinler ise %12’lik kazanımlarla Verge ve %10’luk kazanımlarla Aeternity’dir. Cardano, Stellar ve Lisk da % 9’luk kazanımlarla sırayı takip ediyor.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin