EOS Coinrail saldırısından sonra büyük darbe aldı
EOS Coinrail saldırısından sonra büyük darbe aldı

EOS Coinrail saldırısından sonra büyük darbe aldı: Peki EOS’a ne oluyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Güney Kore merkezli kripto para borsası Coinrail’in çeşitli altkoinlerin çalınmasıyla sonuçlanan bir saldırıya maruz kaldığı ortaya çıktı. Güney Kore merkezli borsaya düzenlenen saldırının piyasalarda yaşanan düşüşte etkisi olduğu belirtiliyor. Son 24 saattir piyasalar Coinrail saldırısının etkisini üzerinden atamadı. Ancak EOS bu durumdan en çok etkilenen kripto para gibi görünüyor. EOS fiyatları ana ağ lansamanına rağmen hala düşüş trendini devam ettiriyor. EOS topluluğu ana ağın piyasaya sürülmesiyle fiyatların artacağını bekliyordu. Ancak EOS beklenen performansı gösteremedi. Yatırımcılar şu anda endişe ile EOS fiyatlarını takip ediyor. EOS Coinrail saldırısından sonra büyük darbe almış gibi görünüyor.

EOS ana ağı başlatıldı

Bir yıl süren ICO ve testin sonucunda EOS, 10 Haziran 2018’de EOS Blockchain’inin başlatıldığını duyurdu. EOS  ana ağ lansmanı başarılı bir şekilde sonuçlandı. EOS ana ağı başlatıldı ve EOS topluluğu şu anda blok oluşturucularının seçilmesi için yapılan oylamanın sonuçlanmasını bekliyor.

EOS Coinrail saldırısından sonra büyük darbe aldı: Peki EOS’a ne oluyor?
EOS Coinrail saldırısından sonra büyük darbe aldı: Peki EOS’a ne oluyor?

EOS Coinrail saldırısından sonra büyük darbe aldı: Peki EOS’a ne oluyor?

Bugün ana ağ lansmandan sonra EOS, %16,2 oranında düşüşle 11,12 dolar seviyesinden işlem görüyor. EOS şu anda 9,9 milyar dolarlık piyasa değeriyle 5. sırada yer alıyor. EOS, Coinrail borsasının hacklenmesinden önce güzel bir performans sergiledi ve 14,74 dolar seviyesinden işlem gördü. Ancak EOS’un fiyat düşüşünde son zamanlarda çıkan EOSIO haberlerinin de etkisi var. EOS Coinrail saldırısından sonra görülmeyen bir düşük seviye olan 10,69 dolara kadar düştü. EOS bu hareketle 10 dolarlık bölgeden uzaklaştı. Ancak yatırımcılar EOS fiyatları konusunda hala iyimser ve EOS’un 15 doları tekrar göreceğine inanıyor.

Elbette EOS tekrar yükselmeye başlayabilir. Ancak şu anki tabloya göre, bunun ne zaman olacağı belirsiz. EOS, önündeki destek seviyelerini aşmazsa fiyat artışını beklemek biraz zor gibi görünüyor. Genel olarak, çok panik yapılmamalı. EOS hız alarak gerçek değerine geri dönebilir. Ancak analistlere göre EOS yatırımcıları bu iyileşmeyi uzun vadede beklemeli.

Cryptodaily

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin