Enjin, 100 milyon dolar değerinde Metaverse fonu başlattı!
Enjin, 100 milyon dolar değerinde Metaverse fonu başlattı!

Enjin, 100 milyon dolar değerinde Metaverse fonu başlattı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Enjin, önümüzdeki aylarda meta veri deposu alanında daha fazla yatırım sinyali verecek olan 100 milyon dolarlık bir meta veri kaynağı fonu başlattı. Meta veri deposu alanı, dev teknoloji şirketlerinin girişi sayesinde son haftalarda büyük bir yatırım akışı yaşadı.

Metaverse odaklı blockchainlerden biri olan Enjin, bugün erken saatlerde metaverse fonunun lansmanını duyurdu. Fon, ekosisteminde NFT ve metaverse gelişimini desteklemek için tasarlandı. Bugün erken saatlerde bir blog gönderisinde Enjin, desteği resmileştirmek için merkezi olmayan Metaverse’i gerçeğe dönüştürmek için 100 milyon dolar tutarında bir Efinity Metaverse Fonu oluşturduğunu açıkladı. Fon, özellikle Enjin ve Polkadot blockchainleri üzerine kurulmuş metaverse projeleri gibi çeşitli bir alanı desteklemek için kullanılacak. Enjin ekosistemindeki oyun geliştiricileri de karma gerçeklik (AR/VR), e-spor, sürükleyici eğlence ve sanal etkinlikler oluşturmak için fondan yararlanacak.

Ayrıca, Enjin blockchainindeki NFT’ler, merkezi olmayan uygulamalar (dApp’ler) ve benzer projeler de gerekli desteği alacak.

Geçtiğimiz birkaç hafta boyunca, meta veri deposu alanının dikkat çektiği ve kripto para birimi alanından yatırım aldığı görüldü. Bu durumun nedeni, Facebook’un Meta olarak yeniden markalaşma ve metaverse odaklı bir şirket olma kararıydı. Facebook’un girişinin bir sonucu olarak, The Sandbox’ın yerel tokeni SAND ve Decentraland’ın yerel kripto parası MANA da dahil olmak üzere çok sayıda metaverse tokeni tüm zamanların en yüksek seviyelerine yükseldi. Bu projeler aynı zamanda yatırımcılardan gelişmelerini hızlandırmak için milyonlarca dolar topladı.

Sandbox, metaverse NFT projesine olan desteği artırmak için yatırımcılardan 93 milyon dolar topladı. Meta veri deposu alanına dökülen fonlar daha yeni başlıyor. Kripto alanında sektör haline gelen NFT’lere ve DeFi’ye benzer şekilde, metaverse böyle büyük bir büyüme yaşayacak bir sonraki alan olacak gibi görünüyor.

fxempire


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Torbalı mutlu son

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin