Binance ağında devrimsel güncelleme
Binance ağında devrimsel güncelleme

Endişelendiren tahmin: Binance Coin yüzde 40 düşebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin bugüne kadar yıldız bir yıl geçirmiş olmasına rağmen, 2019 altcoin pazarı için güçlü bir yıl olmadı. Kripto pazarındaki binlerce altcoin’den sadece ikisi yılın ilk yarısında Bitcoin’den daha iyi bir performans sergiledi. Ancak, en iyi performans gösterenlerden biri olan Binance Coin bir kripto analistine göre, bir sonraki destek seviyesi başarısız olursa yüzde 40 düşebilir.

Analist: Binance Coin yüzde 40 düşebilir.”

2019 Bitcoin yılıydı, aynı zamanda Binance yılıydı. Ya da en azından yılın ilk yarısı öyleydi.2019’un ilk yarısında Binance, duyurunun ardından duyuru yaptı, bir DEX’e girdi, marj ticareti başlattı ve çok daha fazlası… Sürekli pozitif medya ilgisi ve IEO için Binance Launchpad platformunda BNB’nin kullanılması artan talebi ve sonuç olarak Binance Coin’in değeri arttırdı. Ancak Haziran ayına gelindiğinde BNB için işler daha az pembe olmaya başladı.  Binance, yakın zamanda piyasadaki aslan payını oluşturan bir kripto yatırımcısı grubu olan ABD merkezli yatırımcılara kapılarını kapatacağını açıkladı.

https://twitter.com/teddycleps/status/1171490955511222274?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1171490955511222274&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.newsbtc.com%2F2019%2F09%2F10%2Fleading-crypto-altcoin-may-drop-40-if-support-fails%2F

Daha sonra Binance, bu müşteriler için alım satım ve mevduatı sonlandırdı ve bunlar için yalnızca 29 altcoin ve Bitcoin’i içerecek olan yeni Binance US borsasını başlattı. Binance Coin’in gelecekteki değeri hakkındaki belirsizlik, eğer varsa ABD platformunda nasıl uygulanacağı ve diğer pek çok cevapsız soru, fiyatın düşmesine neden oluyor.  Bir kripto analisti, bir sonraki destek seviyesi başarısız olursa Binance Coin’nin mevcut fiyatlardan %40 daha düşebileceğini söylüyor.

Binance Coin, 2019’da piyasada liderdi!

Binance Coin, 2019’da piyasadaki en etkili kripto varlığı olan Bitcoin ve Litecoin’in önünde, en güçlü oyunculardan biriydi. Ancak, bu üç kripto varlığının dışında, altcoin piyasasının geri kalanı kanıyordu. Altcoin’lerdeki satışların çoğu, kripto yatırımcılarının artık Binance ve diğer platformlarda bulunan daha egzotik altcoin’lerle ilgili yasal risk almak istemediklerinden kaynaklanıyor. Korkunun nedeni bu altcoin’lerin bazı bölgelerde satılamamasıdır, bu da bazı yatırımcılar için onları işe yaramaz kılar. Bu nedenle yatırımcılar düzenleyici dostu Bitcoin, Litecoin ve benzeri alternatiflere kayıyorlar.

Newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin