Yapay zeka kripto para birimleri, yapay zeka kripto

Teknik göstergeler, en iyi 5 yapay zeka kripto paranın yakında ralli yapabileceğini gösteriyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında, gelişmekte olan dijital para birimlerine yönelik ilgi belirgin bir şekilde artmıştır. Yapay zeka kripto projeleri, piyasadaki yatırımcıların dikkatini çeken en son kategori olan kripto paralardır. Bu kategorideki projeler, şu anda en iyi yapay zeka kripto projesi olmak için birbiriyle yarışmaktadır.

Bu yılın başında ChatGPT ve diğer gelişmiş yapay zeka destekli sohbet botlarının piyasaya sürülmesi, yapay zeka kripto paraları etrafında büyük bir heyecan ve ilgi artışına neden oldu. Bu yapay zeka kripto paraları, kripto para ekosistemi içinde verimlilik, doğruluk ve otomasyonu artırmak için yapay zeka yeteneklerinden yararlanmayı amaçlamaktadır.

Yapay zeka kripto paraları etrafındaki hype’a rağmen, CoinMarketCap’e göre son 24 saatte AI yapay zeka kripto piyasa değeri %2,84 düşüş yaşadı. Bu nedenle, toplam değer basın saatine göre 4.430.115.622 dolar olarak belirlendi. Ayrıca, bu kripto para kategorisindeki 24 saatlik işlem hacmi de geçen gün boyunca %12,26 düştü.

YAPAY ZEKA KRİPTO PARALAR RALLİ YAPABİLİR Mİ?

Bu kategorideki en iyi 5 kripto proje The Graph (GRT), Render Token (RNDR), Injective (INJ), SingularityNET (AGIX) ve Oasis Network (ROSE) olarak belirlenmiştir. Bu projelerin hepsi son 24 saatte kayıplar yaşadı, ancak yakın zamanda bir ralliye girebilirler.

The Graph (GRT)

GRT kripto tokeni, diğer birçok kripto token gibi yeni haftaya zararla başladı. Basın saatine göre token, geçen gün %2’den fazla değer kaybı yaşayarak 0,09884 dolar seviyesinde işlem görüyordu. Bu nedenle, GRT’nin haftalık performansı -0,39%’luk negatif bir bölgeye çekildi.

 

Teknik açıdan bakıldığında, basın saatine göre altcoin’in fiyatı 9 günlük EMA çizgisini aşmayı hedefliyordu. GRT’nin fiyatı, son 48 saat içinde bu teknik göstergeyi aşmayı başardı, ancak dünün işlem seansını EMA çizgisi altında tamamladı.

GRT’nin fiyatı, bugünün işlem seansını 9 günlük EMA çizgisi üzerinde kapatırsa, önümüzdeki birkaç gün içinde muhtemelen yaklaşık 0,1196 dolarlık bir sonraki direnç seviyesine çıkmayı hedefleyecektir. Öte yandan, bugün teknik göstergenin altında bir günlük kapanış, altcoin’in 0,0774 dolara kadar düşme riskiyle karşı karşıya kalmasına neden olabilir.

Render Token (RNDR)

RNDR, geçen gün %2’den fazla değer kaybı yaşayan diğer bir AI tokeniydi. Sonuç olarak, kripto para basın saatine göre 1,95 dolar seviyesinde işlem görüyordu. Ancak, AI token’in haftalık performansı hala yaklaşık olarak %0,98 artış gösteriyordu.

RNDR’nin fiyatı basın saatine göre 1,906 dolarlık destek seviyesindeydi. Geçen 48 saat içinde 9 günlük EMA çizgisini aşmayı başardı, bu da altcoin’in fiyatını geçen hafta 1,722 dolarlık bir düşük seviyeye zorladı. Dün boğalar için satış baskısı çok yoğundu ve bu nedenle RNDR’nin fiyatı EMA çizgisi altında kapandı.

Eğer RNDR’nin fiyatı bugün ve yarın yukarıda bahsedilen 1,722 dolarlık destek seviyesinin üzerinde kapanış yapabilirse, gelecek hafta 2,317 dolarlık bir sonraki direnç seviyesini destek olarak kullanmaya çalışabilir. Ancak, önümüzdeki 48 saat içinde 1,722 dolarlık seviyenin altında bir kapanış, RNDR’nin fiyatının 1,590 dolara düşmesine neden olacaktır.

Injective (INJ)

INJ da %2’den fazla değer kaybı yaşayan diğer bir AI tokeniydi, ancak haftalık performansı hala %3,69’lık pozitif bir bölgede seyrediyordu. Bu durum, kripto paranın basın saatine göre 6,04 dolar seviyesinde işlem gördüğünü ve aynı zamanda INJ’nin 24 saatlik en düşük değeri olan 5,89 dolar ile günlük en yüksek değeri olan 6,26 dolar arasında işlem yaptığını gösteriyordu.

yapay zeka kripto

INJ’nin günlük grafiğinde, son 48 saat içinde günlük RSI çizgisi günlük RSI SMA çizgisinin altına geçerek önemli bir düşüş bayrağı tetiklendi. Eğer bu düşüş bayrağı geçerli kabul edilirse, altcoin’in fiyatı önümüzdeki hafta 5 dolara kadar düşebilir.

Eğer önümüzdeki 48 saat içinde 9 günlük EMA çizgisi üzerinde bir günlük mum kapanışı gerçekleşirse, düşüş senaryosu geçersiz hale gelecektir. Bu durumda, INJ’nin fiyatı sonraki 48 saat içinde 7,464 dolara yükselecektir.

SingularityNET (AGIX)

AGIX, son işlem gününde diğer AI tokenlerine kıyasla en az değer kaybı yaşayanlardan biriydi, yalnızca %1,35 oranında değer kaybetti. Kripto paranın haftalık performansı ise hala %4’ten fazla pozitif bölgede bulunuyor. Bu arada, AGIX’in 24 saatlik işlem hacmi düneden bu yana %80’den fazla artış göstererek 12 milyon doların üzerinde bir seviyeye yükseldi.

AGIX’nin fiyatı, 0.23481 dolarlık önemli direnç seviyesini destek seviyesine dönüştürmeye çalışıyordu. Eğer önümüzdeki 2 gün içinde bu güçlü engeli başarıyla aşarsa, gelecek hafta 0.32788 dolara kadar yükselme yolunda net bir ilerleme kaydedecektir. Ancak, önümüzdeki 48 saat içinde bu seviyenin üzerine çıkamaması durumunda, AGIX’nin fiyatı 0.17424 dolara düşecektir.

 

Oasis Network (ROSE)

ROSE, diğer AI kripto piyasasıyla benzer şekilde, son 24 saat içinde bir değer kaybı yaşadı. Basın saatine göre, altcoin’in fiyatı %3.37 oranında düşüşle 0.04565 dolardan işlem görüyordu. Bununla birlikte, altcoin’in haftalık performansı hala %3.37 oranında pozitif bölgede kalmaktadır.

Ayrıca, ROSE’un 24 saatlik işlem hacmi %20’den fazla düşerek yaklaşık 28 milyon dolara geriledi. Token, Ocak 2018’de ATH’ye ulaştığından bu yana fiyatı %88.61 oranında gerilemiştir.

ROSE’nin günlük RSI çizgisi son 3 günde güçlü bir şekilde günlük RSI SMA çizgisinin üzerine çıktı. Ancak, altcoin’in fiyatı 9 günlük EMA çizgisinden reddedildikten sonra RSI çizgisinin eğimi pozitiften negatife döndü.

Eğer RSI çizgisi önümüzdeki 48 saat içinde SMA çizgisinin altına geçerse, ROSE’un fiyatı önümüzdeki günlerde 0.03770 dolara kadar düşecektir. Öte yandan, ROSE’un fiyatı önümüzdeki 2 gün içinde günlük mumu 9 günlük ve 20 günlük EMA çizgilerinin üzerinde kapatmayı başarırsa, kripto paranın fiyatı 0.05 dolara kadar yükselmek için net bir yola sahip olacaktır.

coinedition.com

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin