En çok dikkat çeken Blockchain ve kripto para sigorta sağlayıcıları
En çok dikkat çeken Blockchain ve kripto para sigorta sağlayıcıları

En İyi 4 Blockchain ve kripto para sigorta sağlayıcıları

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Şu an itibariyle kripto para birimi endüstrisinde, Blockchain ve kripto para sigorta sağlayıcıları yeni bir çağ başlatıyor. Sigorta hizmetlerine olan talep, tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşıyor. Adil bir kaç şirketin zaten bu konuda seçenekleri araştırdığı görülüyor. Aşağıdaki şirketler bu konuda göz önünde bulundurulmaya değer ve bu alandaki güncel gelişmelere göre sıralanırlar.

En çok dikkat çeken Blockchain ve kripto para sigorta sağlayıcıları

4- Marsh & McLennan Sigorta

Çok sayıda kişi bu sigorta sağlayıcısının kriptoları etkili bir şekilde sigortaladığını bilmiyor. Daha açık bir ifadeyle, Marsh & McLennan, tüketicilerin şu an itibariyle ana hedef grubu olmadıklarından, Blockchain başlangıçlarına hizmet vermeye yöneldi. Bu gibi firmaların daha fazla tüketiciyi hem Blockchain hem de kriptoları kapsayacak olan Blockchain şirketlerine gösterdiği ilgiyi görmek çok güzel. Şirket, hizmetlerinin ucuz olmamasına rağmen, işlerin iyi olduğunu teyit ediyor.

3- XL Grubu Sigorta

Bu yılın başlarında, XL Group’un kripto para birimi ve Blockchin sigorta hizmetleri için yüksek umutları olduğu ortaya çıktı. Halen bu endüstrilerle ilişkili tüm riskleri doğru bir şekilde analiz etme sürecinde olsalar da, işler güzel bir şekilde ilerliyor. Şimdilik firma, öncelikli olarak en basit yaklaşım gibi görünen, bireysel teminat iddialarının geçerliliğini belirleyecek.

2- AIG Sigorta

Premier League kulübü Manchester United’ın sponsorluğuyla tanınan AIG, Blockchain ve kripto dünyasında yeni fırsatları keşfedecek bir başka sigorta şirketi. Bu sektörde firma, hala ilerlemeyi araştırmak için birçok seçenek olmasına rağmen yavaş davranıyor ve bu konuda fazlaca haklı görünüyor. Şimdilik, standart politika formunda kripto para birimi kapsama alanı içerir. Buna rağmen, AIG tarafından sunulan özel bir kripto para birimi sigorta ürünü yok. Bu da normal, çünkü bu endüstri hala nispeten yeni ve bu şekilde muamele görmeli. Şu anki trend AIG’nin, zaman içinde ilerledikçe, bu bağlamdaki seçenekleri keşfetmeye başlayabileceğini gösteriyor.

1- Mitsui Sumitomo Sigorta

Japonya, şu anda kripto para birimlerine en gelişmiş ve anlaşılır düzenleyici yaklaşımı olan bölge. Japonya, diğer ülkelerden farklı olarak, yeni ve yenilikçi iş modellerine olanak tanıyan Bitcoin ve diğer kriptolarda yasal statü kazandı. Mitsui Sumitomo Sigorta hem iç hem de dış riskleri kapsıyor. Ayrıca, bunların kapsamı, çalışan hırsızlığı, yetkisiz erişim ve kripto para birimi platformlarını etkileyen hataları içeriyor. Güvenlik denetimleri, bir bütün olarak sektöre daha fazla meşruiyet kazandırmaya da yardımcı olacak. En ilginç çözümlerinden biri, çalışan arka plan kontrollerini gerçekleştirme biçiminde gelir.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin