Bitcoin fiyatı yine bir üçgende kilitlendi: Sırada ne var?
Bitcoin fiyatı yine bir üçgende kilitlendi: Sırada ne var?

En çok Bitcoin ticareti günün hangi saatinde yapılıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockchain analiz firması Skew, kullanıcıların kripto para ve Bitcoin ticaret alışkanlıkları ile ilgili dikkat çeken bir rapor yayımladı. Rapora göre New York borsasının açılışı, kripto para piyasası üzerinde bir oynaklık yaratıyor.

New York borsası, BTC üzerinde çok büyük bir etkiye sahip

Karşılaştırıldığında Londra ve Asya borsalarının açılış saatleri, Bitcoin oynaklığını çok daha az etkiliyor.

En çok Bitcoin ticareti TSİ 19.00’da yapılıyor

Skew’in diğer verileri de bu eğilimi doğruluyor. TSİ 19.00 civarı, en çok Bitcoin ticareti yapılan saat olarak karşımıza çıkıyor.

Skew ayrıca hafta ortasında Bitcoin ticaretinin zirve yaptığını ve hafta başı ile sonuna nazaran daha yüksek bir aktivite kaydedildiğini ortaya koydu. Hafta sonları beklentinin aksine oldukça sessiz geçiyor.

Örnek olarak, son 30 gün içinde Coinbase TSİ 18.00 ve 19.00 arasında ortalama 6,5 milyon dolar hacim gördü. En sessiz saat 12’de sadece 2 milyon dolarlık hacim kaydedildi.

Söz konusu saatler, doğu zaman dilimi olarak bilinen ve ABD ile Kanada tarafından da kullanılan saat diliminde, New York piyasalarının açılmasından 2,5 saat sonrasına denk geliyor.

Bu arada en çok Blockchain patenti kazanan şirket açıklandı. Buradaki haberimizden öğrenebilirsiniz.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin