Emin Gün Sirer’in CEO’luğunu yaptığı Avalanche, Binance’te listelendi.
Emin Gün Sirer’in CEO’luğunu yaptığı Avalanche, Binance’te listelendi.

Emin Gün Sirer’in CEO’luğunu yaptığı Avalanche, Binance’te listelendi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum’un önde gelen rakiplerinden biri olarak görülen Avalanche’nin kripto para birimi AVAX, Binance’de resimi olarak listelenmeye başladı. Kripto paranın arkasındaki Avalanche Foundation Limited, bugün Avalanche token satışından 40 milyon doların üzerinde para topladıklarını açıkladı.

Avalanche ilk defa Binance’te listelendi

Kullanıcıların Avalanche tokenlerini cüzdanlarından Binance’e yatırmaya başlayabileceği ifade edilirken, duyuruya göre borsa şu çiftlere izin verecek:

  • AVAX/BTC
  • AVAX/BNB
  • AVAX/BUSD
  • AVAX/YSDT

AVAX desteği, Binance’i kripto para birimi listeleyen ilk resmî borsa haline getirdi.

AVAX nedir, ne sağlar?

Ethereum’un en büyük rakiplerinden biri olarak lanse edilen Avalanche, ETH’den daha hızlı bir Blockchain ağı. Ava Labs CEO’su Emin Gün Sirer, Avalanche’ın hedefleri hakkında yorum yaparken şunları söyledi:

Avalanche, işlemlerin sonuçlandırılması için mevcut bekleme süreleri ile hız, etkin sermaye kullanımı ve inovasyonla tanımlanan yeni sistemleri etkinleştirmeyi hedefliyor. DeFi, uzun vadeli bakış açımız geleneksel finansa dayalı olduğundan, kısa vadede motivasyonumuzun da bir parçası.

Token yönetişim hakkını da temsil ediyor

AVAX aynı zamanda platformda yönetişim hakkını da temsil ediyor. Bu da sahiplerin Avalanche’ın gelecekteki kararlarına oy verebileceği anlamına geliyor. Ayrıca Avalanche token’ı stake etme yoluyla ağın güvenliğini sağlamaya da yardımcı olacak.

Duyuruya göre AVAX tokeni ağ kullanıcıları tarafından operasyonel ücretler için ödeme yapmak, blok zincirinde yeni ağlar oluşturmak ve eşler arası bir şekilde değer aktarmak için kullanılacak. AVAX, kripto para fiyat analiz platformu CoinGecko’da 6,78 dolardan işlem görüyor.

Bu arada bugünkü Bitcoin Cash ve VeChain analizimiz için buraya tıklayabilirsiniz.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin