Elon Musk hamlesi bir altcoin’i daha uçuşa geçirdi! Roket gibi fırladı, iki katına çıktı
Elon Musk hamlesi bir altcoin’i daha uçuşa geçirdi! Roket gibi fırladı, iki katına çıktı

Elon Musk’tan yeni Dogecoin açıklaması

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tesla CEO’su Elon Musk, yakında halka açılacak Coinbase’in Dogecoin ticaretini etkinleştirmesi gerektiğine inanıyor.

Tesla CEO’su Elon Musk’ın, 13 Mart’taki tweetine göre ABD’nin en büyük borsası Coinbase’in Dogecoin (DOGE) ticaretini mümkün kılması gerekiyor

Yakında halka açılacak olan kripto para borsası – değerinin yaklaşık 100 milyar dolar olduğu tahmin ediliyor. Ayrıca Coinbase1,5 milyar dolarlık devasa Bitcoin satın alımını gerçekleştirmek için Tesla tarafından kullanıldı.

Coinbase, Dogecoin’i listeleyecek mi?

Shiba Inu temalı dijital varlık, şu anda 0,056 dolardan işlem gören piyasa değerine göre en büyük 15. kripto para birimidir.

Şubat ayı başlarında, GameStop çılgınlığı ve Musk’ın sık sık tweet atarak şaka koinini öne çıkarması neticesinde DOGE 0,088 dolara yükseldi.

Coinbase Wallet, Mayıs 2019’da Dogecoin desteğini duyurdu ve kullanıcıların tokenlerini kolayca saklamalarına izin verdi.

Coinbase, kripto para birimini çevreleyen heyecan telaşına rağmen, perakende yatırımcıların DOGE ticareti yapmasına izin vermekten şimdiye kadar kaçındı. Yine de son zamanlarda SushiSwap (SUSHI) ve Polygon (MATIC) beğenilerini listeledi. Bu, elbette, öfkeli topluluğa pek uymuyor.

CoinMarketCap verilerine göre Binance’deki DOGE / USDT çifti Dogecoin’in işlem hacminin yüzde 8.17’sini oluşturuyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin