Elon Musk, yeni
Elon Musk, yeni "X" logosuyla XRP topluluğunu heyecanlandırıyor!

Elon Musk, yeni “X” logosuyla XRP topluluğunu heyecanlandırıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Twitter’ı şu anda “X” olarak yeniden markalaştırmakla meşgul olan teknoloji milyarderi ve Dogecoin’in en büyük hayranı olan Elon Musk, yeni bir “X” logosunu milyonlarca takipçisine sundu.

Kripto tutkunları bu gönderiye ilk tepki verenler oldu, ancak bazı büyük XRP temalı hesaplar, X’in XRP logosuna benzerliğinden dolayı özellikle mutlu oldular. Bu hesaplardan biri olan @XRPcryptowolf, favori Ripple bağlantılı coin’inin logosunu yanıt olarak paylaştı.

XRP topluluğunun bu yeniden markalaşmadan, logoların benzerliklerinden dolayı, tüm kripto alanında en mutlu olanı olduğu görünüyor.

Diğer Twitter (X) kullanıcıları da X’e dayalı mizah içerikleri paylaşmaya başladı.

Topluluk, Elon Musk’ın içerik üreticilere kripto ödülleri verecek olup olmadığını merak ediyor.

Musk ayrıca platformun X hesabının bir gönderisini retweetledi, bu gönderide dünya çapında uygun içerik üreticileri için reklam geliri paylaşımının artık aktif olduğu belirtiliyordu. Öneri olarak, paylaşımlarından para kazanmak isteyenlerin Twitter’ın Monetizasyon bölümünde ödeme ayarlamaları yapması gerektiği ifade edildi.

Ekip, X’in içerik üreticileri için “internet üzerinde geçimini sağlamak için en iyi yer” olmasını istiyor ve mevcut girişim, içerik yapımcılarının çabalarını ödüllendiren X ekibinin ilk adımıdır.

Kripto hayranlarının soruları arasında, X’in onlara XRP veya Bitcoin ile ödeme yapabilip yapamayacağı yer alıyor (ikincisi, ABD kripto borsası Kraken’in resmi hesabı tarafından sorulmuştu).

MuskXresponses_cryptopaymentsXRPBTC00kyu

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin