Elon Musk Bitcoin, Ethereum ve Dogecoin’den hangisini seçecek?
Elon Musk Bitcoin, Ethereum ve Dogecoin’den hangisini seçecek?

Elon Musk Bitcoin, Ethereum ve Dogecoin’den hangisini seçecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Twitter’daki kripto meraklıları, kripto para birimlerinin benimsenmesi için teknik girişimci ve Tesla CEO’su Elon Musk’a hitap ediyor. Kripto meraklıları Elon Musk’a Bitcoin, Ethereum ve Dogecoin konusunda çağrı yapıyor.

Anthony Pompliano, Elon Musk’a kripto konusunda tekrar çağrı yaptı

“Long Bitcoin, The Bank of Short” sloganını popülerleştiren kripto boğası ve Morgan Creek Dijital CEO’su Anthony Pompliano, Musk’tan, dijital bir cüzdanı Tesla ile entegre etmesini, böylece elektrikli otomobilin Bitcoin (BTC) ödemelerini desteklemesini istiyor. Bu tür bir cüzdan, seyahat halindeki kripto kullanıcılarının BTC ve diğer dijital varlıkları kullanarak park etme ve paralı alanlarda ödeme yapmalarını sağlayabilir.

1

Kripto destekçileri bir Tesla için hangi kripto paranın daha uygun olduğunu da tartışıyor. Bir kullanıcı XRP Ledger’in hızı nedeniyle Bitcoin’den daha uygun olacağını öne sürüyor. Birkaç kullanıcı ise Bitcoin’in çok yavaş olduğunu ve çok fazla elektrik harcadığını gösteriyor.

2

Volatilite riskini aşmak ve anlık Bitcoin ödemelerini kolaylaştırmak için başka bir kullanıcı Lightning Network’ü kullanmayı öneriyor. Bu Pompliano’nun teknoloji girişimcisine ilk kez çağrıda bulunduğu bir durum değil. Pompliano, Şubat ayında da Bitcoin varlıklarını açıkladıktan sonra Musk’a bir  tweet attı.

3

PayPal’ın kurucu ortağı, Tesla için Bitcoin ve Ethereum’a işaret etti

Bir Tesla için hangi kripto paranın daha uygun olacağına yönelik tartışma; Bitcoin, Ethereum ve Dogecoin üzerinde yoğunlaşıyor. Bununla birlikte PayPal’ın kurucu ortağı, kriptonun “kağıt parçalarından daha iyi değer aktarmanın çok daha iyi bir yolu” olduğunu ve “kağıt parasının sonunda biteceğini” öngördüğünü belirtti. PayPal’ın kurucu ortağı konuya yönelik açıklamalarına şunları ekledi:

Bitcoin yapısının oldukça parlak olduğunu düşünüyorum ve Ethereum için de bazı haklar var gibi görünüyor. Ancak Tesla kaynaklarının kriptoda yer almasının iyi bir kullanım olacağından emin değilim.

Dailyhodl

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin