Litecoin iyi sinyaller vermiyor
Litecoin iyi sinyaller vermiyor

Elinizde bu altcoin varsa dikkat edin, tepetaklak olabilirsiniz!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Litecoin, günlük mumu 161,8 dolardan açtı ve en düşük seviye 155,8 doları görürken en yüksek 170,3 dolara ulaştı. Tokenin şu anki fiyatı 163 dolar.

Aşağıda LTC/USDT ticaret çifti için günlük grafikte “azalan kanal” adı verilen bir model görüyorsunuz. Bu gösterge, Litecoin fiyatlarının kısa vadede düşüş eğiliminde kalacağını gösterir. Litecoin fiyat analizimize göre, LTC iki paralel trend çizgisini takip ederek ve yükseliş trendini sürdürerek daha düşük dipler ve daha düşük zirveler oluşturuyor.

Aşağıda ise LTC/USDT aylık grafiğini görmektesiniz. Grafikte bir düşüş grafiği modeli olan “azalan üçgen” oluşumu dikkat çekiyor. Aylık grafikte bu formasyonun bulunması, Litecoin fiyatının daha uzun bir zaman dilimi için düşüş eğiliminde olduğunu gösteriyor. Hatta bir kırılma yaşanması ve daha da diplere inilmesi olasılıklar dahilinde. Ancak aşağıdaki trend çizgilerinden herhangi biri parçalanırsa senaryo tamamen değişebilir.

Göstergelere baktığımızda ise ayıların halen Litecoin’den sorumlu olduğu sonucuna varıyoruz. MACD göstergesi, MACD çizgisinin (mavi) sinyal çizgisinin (turuncu) altında devam ettiğini gösteriyor. Bu da kırmızı MACD histogramında gösterilen satış baskısının yüksek olduğu anlamına geliyor.

RSI seviyeleri, tokenin ayıların pençesinde olduğunu, ancak fiyat hareketinin düşüş bölgesine girmediğini gösteriyor. Sonuç olarak gradyan biraz pozitif ancak hacim diğer yönde bir itmeye neden olacak kadar büyük değil.

Litecoin fiyat analizi sonucu

Litecoin, yıldırım hızında işlem hızıyla bilinen çok umut verici bir kripto para. Litecoin resmi Twitter hesabından yakın zamanda atılan bir tweete göre token, BitPay platformunda en çok işlem gören ikinci kripto para birimi konumunda.

Mevcut zaman dilimi için Litecoin düşüş eğilimini sürdürüyor ve Litecoin fiyat analizimiz bunu doğruluyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin