Electroneum Türkiye pazarına giriyor.
Electroneum Türkiye pazarına giriyor.

Electroneum, Türkiye pazarına giriyor: “Türkiye bizim için en uygun yer.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kullanıcıların akıllı telefonları aracılığıyla kripto para madenciliği yapmalarına yarayan Electroneum, Türkiye’de yeni hizmetler başlatıyor. Şu anda dünya genelinde kripto kabulünde bir numaralı ülke Türkiye’de nüfusun yüzde 20’si kripto para sahibi olduğunu iddia ediyor.

Electroneum CEO’su: “Üç telekom operatörüyle de anlaştık.”

İngiltere merkezli platformun CEO’su Richard Ells, kullanıcıların kripto para birimi ETN ile ödeme yapabilmelerini sağlamak için Türkiye’deki telekom operatörlerinin üçüyle de anlaşma sağladığını belirtti.

Richard Ells:

Türkiye’de, yüzde 20 oranında kripto sahipliği var. Ancak kripto para kullananlar, en fakir insanlar değil.

Geçen ay Türkiye’de başlatılan servis, Güney Afrika ve Brezilya’da da mevcut. Ells, Electroneum’un kripto para birimleri için geçerli olan olumsuz tutumla mücadelede mobil kontör kullandığını söyledi.

Türkiye’de 25 milyon kişi bankasız

Araştırmalar, Türkiye’de 25 milyondan fazla insanın hiçbir bankayla bağı olmadığını ve bu sayede üst düzey hizmet için verimli bir bölge olduğunu gösteriyor. Ve önümüzdeki birkaç hafta içinde, sıfır ücretle, kullanıcıların ETN kullanarak ödeme yapmalarını sağlayarak dijital becerileri kazanmalarını, paylaşmalarını ve para kazanmalarını sağlayacak yeni bir platform başlatmayı da planlıyor.

Ells, insanlara kredi kartları gibi geleneksel yöntemlerle ödeme yapıldığını ve ETN ile kişiler banka müşterisi olmasa bile dijital becerilerini satabildiğini ifade etti. Ayrıca Ells, Türkiye’de yaşayan 3,6 milyon mülteciyi de hedef aldıklarını belirtti.

Ells, Türkiye için şu sözleri kullandı:

Kolayca transfer edilebilecek ve özellikle mülteciler için saklaması/taşıması kolay bir araca büyük bir ihtiyaç var. Hizmet vermek için gerçekten ilginç bir yer.

Electroneum, STK’larla birlikte, dijital beceriler öğreten Task School adında tamamlayıcı bir platform da kuruyor. Electroneum’un temmuz ayında başlattığı ağın doğrulayıcısı haline gelen STK’larla güçlü bağlantıları söz konusu.

decrypt

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin