ethereum

Ethereum grafikleri ölüm haçıyla karışık sinyaller veriyor: ETH için ölüm haçı ne anlama geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum’un bir ölüm haçı boyunca yaptığı son yolculuk, tüccarları ve yatırımcıları karışık duygularla baş başa bıraktı. Şu anda ikinci büyük kripto para birimi olan Ethereum yaklaşık 1.634,86 dolardan el değiştiriyor ve bu fiyat noktası potansiyel etkileri açısından mercek altına alınmış durumda.

Ancak işin ilginç yanı şu: Ölüm haçı, uğursuz ismine rağmen çoğu zaman olduğu gibi kötü bir tablonun habercisi değildir. Ölüm kesişmesi genellikle nihai bir düşüş sinyali olarak görülür. Kısa vadeli bir hareketli ortalama, uzun vadeli bir hareketli ortalamanın altına düştüğünde ortaya çıkar.

Ancak Ethereum’un işlem geçmişi hem altın kesişimlerin (ölüm kesişimlerinin tersi) hem de ölüm kesişimlerinin yanıltıcı olabileceğini göstermektedir. Bunlar birçok kişinin düşündüğü gibi her şeyin sonu olan göstergeler değildir. Aslında piyasa hareketlerinin daha büyük şemasında genellikle sadece blipler olarak hizmet ederler.

ethereum

Ethereum fiyatı piyasa koşullarının etkisi altında!

Şimdi de likidite konusuna değinelim. Ethereum, diğer birçok kripto para birimi gibi, piyasada çekiş eksikliği ile boğuşuyor. Hacim ve likidite tam olarak pembe bir tablo çizmiyor. Ancak bu, Ethereum’un kendisiyle ilgili temel bir sorun değil, daha geniş piyasa koşullarının bir belirtisidir.

Diğer taraftan, ETH diğer alanlarda da olumlu iyileşme belirtileri gösteriyor. Örneğin, Kilitli Toplam Değeri (TVL) yukarı yönlü bir seyir izleyerek ağın durgunluktan uzak olduğunu gösteriyor. Bu durum, piyasa göstergeleri şu anda idealden daha az olsa bile temellerin güçlü olduğunu gösteriyor.

Peki buradan çıkarılacak sonuç nedir? Ethereum’un son ölüm haçı felaket anlamına gelmiyor. Bu yalnızca likidite, hacim ve temel güç gibi diğer faktörleri içeren daha uzun bir anlatının bir bölümüdür. Piyasa bir akış hâlinde olsa da Ethereum’un altında yatan teknoloji ve benimseme ölçütleri sağlamdır.

 

U.Today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin