Dünyanın ilk küresel sanal Blockchain konferansı Türkçe yayınlanacak.
Dünyanın ilk küresel sanal Blockchain konferansı Türkçe yayınlanacak.

Dünyanın ilk küresel sanal Blockchain konferansı Türkçe yayınlanacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın ilk küresel sanal Blockchain konferansı BlockDown, 18-19 Haziran tarihlerinde yine ilklerle geliyor. Türkiye’nin büyük Blockchain ve kripto para topluluğu için tüm etkinlik İngilizce ve Türkçe olarak yayınlanacak.

Etkinlik baştan sonra anlık Türkçe çeviriyle yayınlanacak

Hem 2D hem de 3D olarak gerçekleşecek etkinlikte, katılımcılar tüm konuşmaların anlık olarak çevrildiği Türkçe dil tercihini seçebilecekler. Bu yeni özellik sayesinde etkinliği Türkçe takip etmeyi tercih eden katılımcılar anlık canlı çeviri imkanından faydalanabilecekler.

BlockDown kurucusu Erhan Korhaliller; simultane dil çevirileri sayesinde etkinliğin sadece İngilizce bilen kitleye değil, çok daha geniş bir kitleye erişeceğini ve daha fazla kişinin etkinliği takip etmesine olanak sağlanacağını söyledi.

Sektörün önde gelen sanal konferansının ikinci etkinliği tüm dünyada canlı olarak yayınlanacak. Grammy adayı sanatçı Akon, Ripple CTO’su David Schwartz ve Stellar Kurucu Ortağı Jed McCaleb dahil olmak üzere birçok önemli ismin yer alacağı etkinlikte, kısa süre içinde daha pek çok değerli ismin açıklanması da bekleniyor.

BlockDown 2.0 Yaz konsepti olarak anılacak etkinliğin ücretsiz bilet seçeneği de dahil olmak üzere farklı kategorilerde bilet alternatifleri mevcut. VIP bilet kategorisi, yat partisine katılım ve sektör liderlerini bir araya getiren özel mastermind toplantısına katılım hakkı gibi imkanlar sunuyor.

3D Dünya

BlockDown 2020; katılımcılara kendi avatarlarını oluşturup diğer katılımcılarla tanışma, stant alanını ziyaret etme ve buluşma imkanı sunan eşsiz bir 3D sanal dünya sunuyor.

Etkinliğin tamamı standart bir 2D etkinlik formatında takip edilebileceği gibi dileyen konuklar 3D ortamda avatarları sayesinde birbirleriyle görüşme ve bağlantılarını genişletme fırsatı bulabilirler. Konferans, tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 sebebiyle Blockchain ve kripto para topluluğunun seyahat etme riski olmadan ve evlerinden çıkmadan iletişimde kalmasını sağlamak amacıyla düzenleniyor.

Etkinliğin simultane olarak Türkçeye çevrilmesiyle Türkiye’deki geniş kripto para takipçilerinin, sektörün önemli isimlerinden son gelişmeleri öğrenebilme imkânı amaçlandı.

Dünyanın en çok izlenen sanal Blockchain konferansı olacak

Konuyla ilgili yaptığı açıklamada Erhan Korhaliller şu ifadeleri kullandı:

Dünyaya küresel bir eğitim ve eğlence platformu sağlamak için BlockDown’ı olabildiğince fazla insana ulaştırmayı misyon edindik. Türkiye’de çok fazla zaman geçiren biri olarak Blockchain teknolojisinin ülkede oluşturduğu heyecanı ve tarif edilemez coşkuyu anlıyorum. Ayrıca Türk topluluğunu BlockDown’da ağırlamayı dört gözle bekliyoruz. İlk etkinliğimiz medya tarafından çok olumlu dönüşler aldı. Konferansımız bu defa önde gelen kripto haber siteleri Bitcoin.com ve Cryptoslate üzerinden canlı yayınlanacak ve bu sitelerin aylık 3,5 milyon ziyaretçiye ulaşıyor olması sebebiyle dünyanın en çok izlenen sanal Blockchain konferansı olacaktır.

BlockDown 18-19 Haziran’da düzenlenecek. Daha fazla bilgi ve kayıt için: http://www.blockdownconf.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca Türkçe Telegram kanalından anlık gelişmeleri takip edebilirsiniz.

BlockDown, kurucu ve CEO Erhan Korhaliller liderdiğindeki Blockchain ve kripto para PR Ajansı Eak Digital’in bir konseptidir.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin