Sadece kripto paraların geçtiği etkinlik, Bitcoin Black Friday

Dünyanın en popüler kripto para birimi etkinliği: Bitcoin Black Friday

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’in fiyatı geçtiğimiz yıla kıyasla dipte kaldı, ancak bu ticaret yapanların Bitcoin Black Friday’ın tadını çıkarmasını engellemedi.

Sadece kripto paraların geçtiği etkinlik, Bitcoin Black Friday

Bitcoin, Aralık 2017’de birim başına yaklaşık 20.000 dolara yükseldi. Bununla birlikte, yazım sırasında, fiyat 4.321 dolar seviyesinde işlem görüyor. Bu da Bitcoin’in sadece 11 ay içinde değerinin yüzde 75’inden fazlasını kaybettiği anlamına geliyor.

Ancak, son altı ayda Bitcoin Black Friday dünyanın en popüler kripto para birimi etkinliklerinden biri olarak yerini aldı. Kripto sahipleri çeşitli perakendecilerin erken yılbaşı alışveriş fırsatlarından yararlanabilir ve fiat üzerinden dijital varlıklarla sevdikleri için büyük marka ürünler satın alabilirler. Bitcoin Black Friday’ın web sitesinden şu açıklama yer alıyor:

Tüketicilerin çoğu süpermarketler ve perakende satış mağazalarına giderken, internetin köşelerinde bir araya gelen sessiz bir devrim var. Bitcoin Black Friday, Bitcoin trader’larını ve Bitcoin kullanıcılarını bir araya getiren bir günlük bir etkinlik. Satıcılar sadece kendi Bitcoin-özel anlaşmalarını listelerler ve kullanıcılar tüm fırsatları tek bir yerden kontrol edebilirler. Bu yıl, Bitcoin topluluğuna önem veren kaliteli satıcılara odaklandık.

Şimdiye kadar etkinlik, Bitcoin’in tutarlı fiyat düşüşlerine rağmen geçmişte olduğu kadar ilgi görüyor. Aslında, bazı analistler, Black Friday‘in perakende ürünleri satın almak için değil, Bitcoin’in kendisi için bir fırsat olduğunu söylüyor.

Kripto para piyasası Efsane Cuma ile muazzam fırsatlar sunuyor

“Avantajlı fiyattan Bitcoin almak için iyi bir zaman!”

Finans hizmetleri şirketi DeVere Group’un kurucusu ve CEO’su Nigel Green’e göre, şu an için Bitcoin’in düşük fiyatından yararlanmanın ve onu kripto pörtföyüne eklemenin zamanı. Nigel Green konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Yatırımcılar, dijital para birimlerinin, paranın geleceği olduğunu anlıyorlar ve bu nedenle portföylerini oluşturmak ve pozisyonlarını artırmak için daha düşük fiyatlardan yararlanacaklar. Fiyatlar önümüzdeki birkaç gün içinde daha da düşebilir, ancak kripto sektörü için uzun vadeli iyi bir yol bekleyebiliriz.

Diğer şirketler ve borsalar, daha fazla müşteri toplamanın ve özel hediyeler sunmanın bir aracı olarak, Bitcoin’in düşük fiyatını kullanıyor. Örneğin, Isle of Man’nın CoinCorner’ı, döviz üzerinden bir kripto satın alan herkese yaklaşık 20 sterlin değerinde Bitcoin sunuyor.

Livebitcoinnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin