Dünyaca ünlü ödeme uygulaması Cash App'ten önemli Bitcoin hamlesi!
Dünyaca ünlü ödeme uygulaması Cash App'ten önemli Bitcoin hamlesi!

Dünyaca ünlü ödeme uygulaması Cash App’ten önemli Bitcoin hamlesi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Square ve Twitter CEO’su Jack Dorsey, Cash App kullanıcılarının artık Bitcoin üzerinden otomatik olarak tekrarlanan alımlar yapabileceğini açıkladı.

Cash App üzerinden tekrarlanan Bitcoin alımları yapmak artık mümkün

Jack Dorsey’in CEO’su olduğu ödeme şirketi Square’in bir mobil yan kuruluşu olan Cash App, kullanıcıların artık otomatik olarak yinelenen Bitcoin alımları yapmalarına izin veriyor. Twitter ve Square CEO’su Dorsey tarafından Twitter üzerinden yapılan duyuruya göre kullanıcılar günlük, haftalık veya iki haftada bir gibi düzenli aralıklarla BTC alımları yapabilecek. Bitcoin satın almak için minimum miktar 10 dolar olarak belirlenirken yeni özellik, kullanıcıların çok fazla oynaklık riskine maruz kalmadan BTC ile kademeli olarak etkileşime geçmelerini sağlayacak.

Fiat para birimlerinde app-to-app ödemeleri kolaylaştırmak için faaliyetlerine başlayan Cash App, 2019 yazında Bitcoin ticaretini başlatmıştı. Şirket bu yılın başında yaptığı açıklamada 2019’un son çeyreğinde elde ettikleri toplam gelirin yarısı Bitcoin alımlarından sağladıklarını duyurmuştu. Söz konusu tutar 178 milyon dolara tekabül ediyor.

Satoshi üzerinden de alım yapılabiliyor

Square CEO’su tarafından paylaşılan açıklamada göze çarpan önemli bir nokta ise kullanıcıların Bitcoin’in yanı sıra Satoshi üzerinden de alım yapabilecek olması. 0.00000001 BTC’ye denk gelen 1 Satoshi, protokolün en küçük işlem birimini oluşturuyor.

Kripto para endüstrisinin önde gelen savunucuları arasında bulunan Jack Dorsey, daha önce Afrika’ya giderek kıtadaki Bitcoin fırsatlarını keşfetmek istediğini açıklamıştı. Ünlü CEO BTC’in Afrika’da büyük bir geleceğe sahip olduğuna ve sorunların çoğunu çözdüğüne inanıyor.

coinnounce

Uzman analist: “Bitcoin 6 bin dolara bir daha düşmez. Hedef 50 bin!”


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin