Milan Tokeni bu IEO yöntemiyle satıldı
Milan Tokeni bu IEO yöntemiyle satıldı

Dünyaca ünlü futbol kulübünün tokeni işe bu yepyeni yöntemle satıldı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bugün, büyük kripto borsası Binance, Chiliz blok zinciri üzerine inşa edilen AC Milan Fan Token (ACM) satışı ile yeni bir ilk borsa teklifi (IEO) formatını test etti.

İki saatte ACM fiyatı 20 dolara fırladı

Borsa, 1 milyon ABD doları değerinde BNB ile sınırlanan satışın 1.484 kat fazla talep edildiğini söyledi. 27.414 katılımcı, token başına 4.875 USD fiyattan 205.128 ACM elde etmek için 5,7 milyon BNB (1,57 milyar USD) taahhüt etti. Borsada işlemin ilk iki saatinde fiyat 20 ABD dolarına yükseldi.

Toplam ACM token arzının %10’unu satan teklif, kullanıcıların BNB taahhüdünü en üst düzeye çıkaran ve “tokenlerin daha adil bir şekilde dağıtılmasını” sağlayan nispeten yeni, dört aşamalı bir abonelik modeli kullandı. Ayrıca Binance kullanıcıları, BNB ile ACM tokenlerini %25 indirimle elde edebildiler.

AC Milan Taraftar Token, bu büyük İtalyan futbol kulübünün taraftarlarına Socios.com uygulaması aracılığıyla kulüp kararlarının etkisinin tokenize edilmiş bir payını vermeyi amaçlayan bir yardımcı token. Özel ödüller, indirimler ve daha fazlası için bir üyelik anahtarı görevi görmesi bekleniyor. AMC, Ethereum’un (ETH) Yetki Kanıtı konsensüs yan zinciri olan Chiliz Zinciri’nde yayınlandı.

Yeni IEO yöntemi nasıl çalışıyor?

Yeni Binance Launchpad formatının nasıl çalıştığını sizlere şöyle açıklayalım:

  • BNB Tutma Hesaplama Dönemi adı verilen ilk aşama, bir kullanıcının 17 Şubat’tan 24 Şubat’a kadar 7 günlük bir ön satış döneminde tuttuğu ortalama BNB token miktarını hesapladı.
  • İkinci aşama olan Abonelik Süresi, kullanıcıların uygun BNB tokenlarını token satışına taahhüt edebilecekleri üç saat sürdü.
  • Üçüncü aşama olan Hesaplama Dönemi, borsa personelinin, satışın sabit sınırına göre ayarlanmış tek bir kullanıcıya ait ACM tokenlerinin orantılı miktarını hesapladığı ve kullanıcı başına 5.000 ABD doları değerinde BNB olarak belirlendiği bir saat sürdü. Duyuruya göre, yalnızca 31 katılımcı AMC 1.025 sabit sınırına ulaştı.
  • Dördüncü aşama olan Nihai Token Dağıtımı, hesaplanan ACM tahsisi karşılığında kullanıcı hesapları için taahhüt edilen BNB’nin eşdeğer miktarını düşürdü.

Şu anda piyasa değeri açısından 3. sırada yer alan Binance Coin (BNB) 274 USD’den işlem görüyor ve bir günde %23 ve bir haftada ise %111 arttı. Bir aydaki artış oranı %554 ile dikkat çekti.

cryptonews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin