Dünyaca ünlü analist XRP için bu çılgın seviyeyi işaret etti! “Sıkı tutunun…”
Dünyaca ünlü analist XRP için bu çılgın seviyeyi işaret etti! “Sıkı tutunun…”

Dünyaca ünlü analist XRP için bu çılgın seviyeyi işaret etti! “Sıkı tutunun…”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Twitter’da önemli bir takipçi kitlesine sahip olan bir kripto para analisti, XRP fiyatının yakın gelecekte amiral gemisi kripto para birimi Bitcoin’den bile daha iyi performans göstereceğini tahmin etti. Analiste göre token, 10 doları aşacak.

Credible Crypto tarafından 114.000’den fazla takipçisiyle paylaşılan tweetlere göre, yakın gelecekte XRP’nin Bitcoin’den dahi daha iyi performans göstermesi muhtemel.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), şirketin yasa dışı yollarla XRP tokeni satmasıyla ilgili olarak Ripple Labs’a dava açtığını duyurduktan sonra düşen XRP’nin ABD doları karşısında son birkaç haftadır mücadele ettiğini belirtmekte fayda var.

XRP fiyatı FLR airdrop ile 70 sente yükselmişti

CryptoCompare’den elde edilen veriler, Aralık 2020’de XRP fiyatının, FLR airdropu sayesinde 0,7 doları aştığını gösteriyor. Airdrop’tan sonra kripto para biriminin fiyatı yavaş yavaş düşmeye başladı ve SEC’in davası açıklandıktan sonra iyice dibe vurdu. Fiyat düşüşü, çok sayıda listeden kaldırma hamlesiyle hızlandırıldı.

Kripto para biriminin dava üzerindeki son fiyat performansına rağmen, Credible Crypto, tokenin kısa vadede performansını etkileyeceğine inanmadığını belirtti:

“Davanın sonuçlanmasına aylar kaldı ve bu yüzden kısa vadede dikkate alınması gereken faktör.”

Analist, devam eden bir dava olmasına karşın XRP’nin 10 dolara kadar yükselebileceğine inandığını ekledi.

“30 dolar bile mümkün”

Ripple, davanın “Ripple ile bağlantısı olmayan sayısız masum XRP perakende sahibini etkilediğini” savundu. “Borsalar, piyasa yapıcılar ve trader’lar için suyu bulandırdı.” diye ekledi.

Tanınmış analist, XRP için 20-30 doları dahi beklediğini ve 30 doların en yüksek tahmini olduğunu belirtti.

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin