Dubai'de devlet kurumu Bitcoin, Ethereum ve USDT kabul etmeye başladı
Dubai'de devlet kurumu Bitcoin, Ethereum ve USDT kabul etmeye başladı

Dubai’de devlet kurumu Bitcoin, Ethereum ve USDT kabul etmeye başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dubai hükümetine ait serbest bölge ve onshore lisansları veren bir kuruluş olan Kiklabb, ücretlerin ödenmesi için Bitcoin, Ethereum ve Tether kabul etmeye başladı.

“Kripto paralar geleceğin ödeme yöntemidir.”

Kiklabb CEO’su Tasawar Ulhaq konuya dair yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Kiklabb topluluğunun blok zinciri ve fintech sektörlerindeki müşterileriyle kripto para birimine ilginin arttığını gördük. Yani Bitcoin, Ethereum ve Tether’i tanımamız gerçekten an meselesiydi., kripto para birimleri geleceğin ödeme yöntemidir.

Kiklaabb, Ulhaq ile çalışma alanlarının yanı sıra ikamet vizelerini ve diğer iş hizmetlerini de kolaylaştırıyor. CEO, konuyla ilgili şunu söylüyor:

“Dubai’ye girmeyi düşünen kripto para birimi sektöründeki yüksek profilli oyuncularla görüşüyoruz.

Ek olarak, eğitim, sağlık ve gıda teknolojisi alanlarındaki start-up’larla birlikte çalışan akıllı sözleşmeler, blok zinciri ve özel sermaye ile ilişkili güçlü bir yerel ve uluslararası şirket topluluğuna sahibiz.”

Ülkede kaç kişinin Bitcoin veya Ethereum tuttuğu bilinmiyor

Şirketin ayrıca Birleşik Arap Emirlik’lerinde gerçekleştirilen çok sayıda projeyle en az 2018’den beri Blockchain teknolojisini araştırdığı biliniyor.

Bununla birlikte, Dubai’de kaç kişinin Bitcoin veya Ethereum tuttuğu veya krallığın kripto varlıklarını nasıl çeşitlendireceği net değil. Ancak hükümetle ilgili işlevler için kabulleri bölgede bir ilk.

trustnodes


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin