Bu Bitcoin yatırımcısı, Dogecoin yatırımcılarının paralarını kaybedeceğini söylüyor
Bu Bitcoin yatırımcısı, Dogecoin yatırımcılarının paralarını kaybedeceğini söylüyor

Dogecoin ve Bitcoin Cash fiyat analizi: DOGE yükselecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin Cash alıcılardan aldığı güçle birlikte 20-SMA’nın hemen üzerinde işlem görüyor. Ancak düşüş eğilimi, önümüzdeki birkaç işlem seansında BCH’nin 600 dolar seviyesine inmesiyle sonuçlanabilir. Dogecoin ise, düşüş momentumundaki düşüşe rağmen 0,4 dolar seviyesinde istikrar kazanabilir.

Dogecoin (DOGE) fiyat analizi

Dogecoin, fiyatı son 24 saat içinde %7’nin üzerinde düştükten sonra kripto sıralamasında 13. sıraya geriledi. DOGE’nin boğaları yakın zamandaki yükseliş döngüsünü sürdüremediğinden, geçtiğimiz hafta yaşanan kayıplar yaklaşık %30’a ulaştı. MACD düşüş momentumunda bir azalma kaydetti ancak işlem hacimlerinde %13’lük bir düşüş ve güçlü satın alma baskısının olmaması, yükselişe karşı duruyor.

RSI yukarı doğru işaret etmesine rağmen aşırı satım bölgesinin hemen üzerinde seyrederken fiyattaki zayıflığı vurguladı. Boğaların destek seviyesini tutması muhtemel olsa da, DOGE uzun vadede 0,4 dolar seviyesinin altında dengeli bir seyir izleyebilir.

Bitcoin Cash (BCH) fiyat analizi

Son yedi günde %40’ın üzerinde kazançla Bitcoin Cash, en son Temmuz 2018’de görülen 750 dolar işaretinin üzerine çıktı. 4 saatlik grafikte şamdanlar 20-SMA’nın (mavi ), 50-SMA (sarı) ve 200-SMA (yeşil).

Bununla birlikte, son birkaç işlem seansındaki düşüş eğilimi, BCH’nin 688 dolarlık desteğe daha yakın olduğunu gördü. CMF, bu yazı yazılırken denge noktasının üzerinde kalmasına rağmen, grafiklerde aşağıya doğru ilerliyor. Awesome Osilatör, tek bir yeşil çubuk kaydetti. Bir düşüş senaryosu, BCH’nin 600 dolarlık desteğe doğru düşmesiyle sonuçlanabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin