Dogecoin fiyat tahmini: Yılın en yüksek seviyesi mi geliyor?
Dogecoin fiyat tahmini: Yılın en yüksek seviyesi mi geliyor?

Dogecoin fiyat tahmini: Yılın en yüksek seviyesi mi geliyor?

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – Dogecoin (DOGE) fiyatı, daha büyük bir artışın ilk aşamasında olabilir ve yılın en yüksek seviyesine çıkabilir. DOGE fiyatı, Kasım 2022’den bu yana azalan bir direnç çizgisinin altına düşmüştü. Bu çizgi, en son 2 Nisan’da olmak üzere birçok kez reddedilmişti. Ancak fiyat ertesi gün yükselişe geçti ve 0,105 dolar (kırmızı simge) ile yılın en yüksek fiyatına ulaştı.

Dogecoin fiyatı direnci aşabilir

Reddedilme, 0,382 Fib ve yatay bir direnç alanı olan 0,100 dolarlık direnci doğruladı. Fibonacci düzeltme seviyeleri, destek ve dirençle karşılaşılabilecek alanları gösteren bir dizi yatay çizgi olarak çalışır ve Fibonacci dizisinden türetilir.

Dogecoin fiyatı yükselişe geçerse, bir sonraki direnç, 0,618 Fib geri çekilme direnci seviyesi olan 0,122 dolar olacaktır. Ancak, 0,100 dolar alanından başka bir ret gerçekleşirse, DOGE fiyatı tekrar 0,080 dolardan alçalan direnç çizgisine düşebilir.

Günlük Göreceli Güç Endeksi (RSI) 50’nin üzerinde ve artıyor. Bu nedenle, bir kopuşun meydana gelme olasılığı daha yüksektir. RSI, bir kripto para biriminin aşırı değerli mi yoksa düşük değerli mi olduğunu anlamak için fiyatın ne kadar hızlı değiştiğini ölçen bir araçtır. Kriptoyu almanın veya satmanın zamanının geldiğini anlamak için fiyatın son zamanlarda ne kadar hızlı ve ne kadar büyük hareket ettiğine bakılır.

Dogecoin (DOGE) Price Breakout

İki saatlik kısa vadeli grafikten yapılan teknik analiz, artışın devamını destekliyor ve bunun üç ana nedeni var.

İlk olarak, DOGE fiyatı alçalan bir direnç çizgisinden çıktı ve bu, günlük zaman çerçevesinde bir kopuşu destekliyor. İkinci olarak, DOGE fiyatı 0,090 dolarlık küçük bir direnç alanının üzerine çıktı ve bu bölgenin artık destek vermeye devam etmesi bekleniyor. Son olarak, 8 Nisan’dan bu yana hareket, tamamlanmış beş dalgalı bir yukarı hareket gibi görünüyor. Bu da artışın devam edeceğine işaret ediyor. Dolayısıyla tüm bu işaretler yukarı yönlü hareketi doğruluyor.

Ancak, tek düşüş eğilimi, iki saatlik RSI’nin son 24 saat içinde düşüş eğilimini doğrulamasıdır. Bu da artışın devam etmesinden önce kısa vadeli bir düzeltmeye yol açabilir.

Dogecoin (DOGE) Kısa vadeli fiyat tahmini

Dogecoin fiyatının 0,090 doların altında bir kapanış yapması, yükseliş tahminini geçersiz kılabilir. Bu durumda, DOGE fiyatı 0,080 dolara kadar düşebilir. En olası DOGE fiyat tahmini, artışın 0,010 dolar direnç alanına doğru devam etmesi ve nihai kırılmasıdır. Bu gerçekleşirse, Dogecoin fiyatı 0,122 dolara kadar yükselebilir. Ancak, bu alandaki başka bir reddedilme durumunda, DOGE fiyatı tekrar 0,080 dolara doğru bir düşüş yaşayabilir.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir