Dogecoin (DOGE)’in başarılarını bilmiyorsunuz!
Dogecoin (DOGE)’in başarılarını bilmiyorsunuz!

Dogecoin (DOGE)’in başarılarını bilmiyorsunuz!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Uzun bir süredir Dogecoin, zarar etmemek için ona tutunmak isteyenlerin kripto para birimi oldu. DOGE gök cisminin popülaritesini yeni zirvelere çıkaran Shibe ming ile tanınan Dogecoin, şu anda yaklaşık 500 milyon dolarlık bir piyasa değerine sahip.  Bununla birlikte, Dogecoin kendini diğer kripto paralardan ayrı tutuyor ve pek çok projede yer alıyor. Muhtemelen Dogecoin (DOGE)’in hiç bilmediğiniz pek çok başarı öyküsü var.

Dogecoin, çevrimiçi bir topluluğun güçlü desteğine sahip

Dogecoin 150.000’den fazla aktif Reddit üyesi ile en güçlü kripto para topluluğundan birine sahip. Dogecoin topluluğunun popüler bir yönü, Dogecoin’e verdikleri desteğin yanı sıra Doge tokenini kullanmaları. Bu Dogecoin’in daha fazla benimsenmesini sağlamakla birlikte kripto paranın popülaritesini de arttırmakta.

Ortak bir dilin kullanılmasıyla bu ortak etkileşim ve dahil olma hissi, Dogecoin’in beklenmedik başarısına önemli katkı sağlamakta. Diyaloğun canlı kalmasıyla, Dogecoin topluluğu, kripto paranın geliştiricileri tarafından bir süreliğine terk edilmesinden sonra bile Dogecoin’i desteklemeye devam etti.

Dogecoin topluluğunun önemli başarıları

Kripto paranın daha yüksek seviyelere çıkmasına yardımcı olan bir diyaloğun yanı sıra, Dogecoin topluluğu, 2013 Aralık ayında yaşanan bir hack olayında 1 milyon dolar değerinde DOGE’nin çalınmasında bile kendi kendini örgütleyebildikleri ve diğer üyelere yardım edebildikleri için kripto alanındaki en ilerici topluluklardan biri oldu.

Dogecoin (DOGE)’in önemli girişimleri

Jamaikalı kızak takımı sponsorluğu: 2014’ün kış olimpiyatlarında, Dogecoin Reddit topluluğu, takımın olimpiyatlara katılabilmesi için 30.000 dolar değerinde Doge tokeni ile katkıda bulundu.

Dogecoin temiz su kampanyası: Dogecoin Vakfı’nın bir diğer önemli başarısı, Dogecoin topluluğunun Kenya’daki Kariong topluluğuna 2014 yılında temiz su sağladığını gösteren 31.996 su kampanyası.

DogeForMalaria kampanyası: Bu, Dogecoin topluluğunun çocuklarda sivrisinek mikrobunu azaltmak için yardım yaptığı bir kampanya.

Dogecoin topluluğunun bu ve benzeri başarılar ile  öncü bir topluluk olduğundan şüphe yok. Ayrıca Dogecoin çekirdek geliştirme ekibi, “çok gelişmiş” kaynak kodunda yeni güncellemeler üzerinde çalışıyor. Dogecoin gün geçtikçe popülaritesini arttırıyor ve ileride Dogecoin’in kripto para piyasasında başarılarını da görebileceğiz.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Globalcoinreport

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin