Yıldız altcoin patlama yaptı! Altcoin mevsiminin ayak sesleri mi?
Yıldız altcoin patlama yaptı! Altcoin mevsiminin ayak sesleri mi?

Dogecoin (DOGE) şimdi Robinhood’da: DOGE sert yükseldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Robinhood, bir sonraki güncelleme turunda dijital cüzdanı aracılığıyla artık kullanıcıların Dogecoin (DOGE) ile ticaret yapmasına izin vereceğini duyurdu. Dijital cüzdan, bu uygulama ile kullanıcı tabanını genişletmeyi hedefliyor.

Robinhood, ABD eyaletlerinde ticaret operasyonlarını genişletiyor

Şirketin resmi blogunda konuya yönelik şu açıklama yer alıyor:

Robinhood’u herkesin kullanımına sunmak için çalışıyoruz ve uygulama şu anda 17 eyalette mevcut. Ayrıca, para tekliflerimizi daha da genişletmeyi ve para transferleri için destek eklemeyi planlıyoruz.

Robinhood, ABD eyaletlerinde ticaret operasyonlarını genişletiyor. Robinhood’un hizmetleri ABD’nin Virginia, Indiana, Utah, Arizona ve Pennsylvania eyaletlerinde Mayıs ayından itibaren mevcut. Kripto ticareti seçeneği ilk olarak California’da kullanıma sunuldu. Robinhood, hizmetlerini gelecekte Avrupa Birliği yatırımcılarına sunmayı planladığını belirtiyor.

Bitcoin Cash ve Litecoin geçen hafta uygulamaya eklendi

Robinhood uygulaması kullanıcıları çok küçük miktarlarda bile, 0,00001 BTC ve 0,001 ETH üzerinden herhangi bir miktarda kripto satın alabilir. Robinhood uygulamasında, şu an için bir marj ticareti seçeneği mevcut değil ve kripto paraların kendileri teminat olarak kullanılamaz. Bu nedenle kullanıcıların bir ticareti yürütmek için fon içeren bir portföyü olmalı. Robinhood uygulamasının, sadece kripto pazarına doğrudan katılmadan volatiliteyi azaltmak için siparişleri sınırlı bir seçime izin verir. Robinhood’un artık platformunda toplam 5 kripto para var. Bitcoin Cash ve Litecoin geçen hafta uygulamaya eklendi.

Dogecoin (DOGE) fiyat grafiği
Dogecoin (DOGE) fiyat grafiği

Dogecoin (DOGE) fiyatı yükselmeye devam ediyor

Kullanıcı görüşleri, Robinhood’un kripto para birimi yatırımcıları arasında oldukça fazla kullanıldığını ve pazarda önemli bir oyuncu olma yolunda ilerlediği gösteriyor. Dogecoin yazım sırasında, %15,7 oranında artışla 0,002 dolardan işlem görüyor. Dogecoin şu anda, 330 milyon dolarlık piyasa değeriyle 41. sırada yer alıyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin