Doge

Dogecoin (DOGE) fiyat rallisi yakın mı? İşte tarihsel veriler ışığında analistlerin tahminleri…

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tarihsel eğilimler ve piyasa dinamikleri olası bir DOGE fiyat rallisini işaret ediyor. Glassnode’un kurucu ortakları Yann Allemann ve Jan Happel’e ait olan Negentropic adlı Twitter hesabı, Nasdaq-100 endeksi (NDX) ve Bitcoin (BTC) arasındaki ilişki hakkında ilginç bir gözlemde bulundu.

Tweete göre tarihsel veriler, NDX ne zaman şimdiki gibi bir yavaşlama yaşasa kriptonun yükselme eğiliminde olduğunu ve daha yüksek riskli varlıklara dönüş sinyali verdiğini gösteriyor. Daha önce ARK Invest’in kripto bölümünü yöneten ünlü kripto analisti Chris Burniske de tartışmaya katıldı.

Burniske, Negentropic’in gözlemini yineledi ve NDX’ten Bitcoin, Ethereum (ETH), Solana (SOL), Dogecoin (DOGE) ve nihayetinde NFT’lere doğru bir hareket içerebileceğini belirterek yüksek riskli varlık rotasyonunun potansiyel sırasını genişletti.

DOGE fiyat incelemesi

Son zamanlarda, DOGE değerinde bir düşüş yaşanıyor ve coin başına 0,0623 dolar ile Haziran 2022’den bu yana en düşük noktasına ulaştı. Kripto piyasasında devam eden gerileme devam ederse DOGE’nin fiyatı önemli bir testle karşı karşıya kalabilir.

Doge

İzlenmesi gereken kritik seviye, bu coinin gezindiği mevcut fiyat aralığının alt sınırını temsil eden 0,048 dolar. Altcoin bu önemli destek seviyesini aşarsa iki yılın en düşük seviyesine ulaşacaktır.

Bir yandan, altcoin neredeyse iki aylık kesintisiz düşüşten sonra bile düşecek yeri var. Öte yandan, fiyatın şu anda oraya düşmesi çok kolay ve açık olacaktır. Bu nedenle yeni bir umut veren bir toparlanma ve ardından aşırı iyimser yatırımcıların mevduatlarını yok eden acımasız bir çöküş, kripto piyasasının ruhuna daha uygun olacaktır. Sonuç olarak önümüzdeki haftalar DOGE sahipleri için çok önemli olacak.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir