Popüler sosyal medya platformundan flaş Dogecoin açıklaması geldi, ağ çöktü!
Popüler sosyal medya platformundan flaş Dogecoin açıklaması geldi, ağ çöktü!

Dogecoin (DOGE) bir şakadan daha fazlası olabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dogecoin (DOGE) düşük fiyatı ve güçlü bir topluluğu sayesinde uzunca bir süredir çok sevilen bir kripto para birimi oldu. Bu bir sır değil. 1 dolar markasının altında fiyatlandırılmış kripto para birimleri, sektöre yeni girenler için her zaman bir yatırım seçeneği oldu. Ama Parodi kripto parası olarak da bilinen Dogecoin,  çoğunlukla kripto paranın fiyatını pompalamak ve hızlı para kazanmak isteyenlerin odak noktası oldu. Peki Dogecoin gerçek bir kripto para birimi mi olmalı yoksa şaka olarak mı kalmalı?

“Dogecoin (DOGE) bir “şaka para biriminden” başka bir şey değil!”

Jackson Palmer, Dogecoin’in kurucusu olmasına rağmen kripto para hakkında oldukça gerçekçi yorumlar yapıyor. Ona göre, Dogecoin bir “şaka para biriminden” başka bir şey değil. Açıkçası, aksi düşünmek isteyen, Dogecoin projesini boş zamanlarında sürdürmeye çalışan bir grup geliştirici ve Dogecoin’e yatırım yapan çok sayıda kripto para yatırımcısı var. Sorun, bu şaka parasının ciddiye alınması mı yoksa şaka olarak mı kalması gerektiği.

Jack Palmer, Dogecoin ile ilgilenen herkese ana amacının “eğlenceli bir şaka” olmak olduğunu sürekli hatırlattı. Aslında Jack Palmer, kripto para birimi sektörünün yatırımcıların ve girişimcilerin, endüstrinin nasıl çalıştığına dair çok az bilgiyle kripto para birimi projelerini başlattığını ya da yatırım yaptığını gören kripto para birimi çılgınlığından kurtulmak için bu projeyi başlattığını belirtiyor.

Dogecoin artan endişelere yol açan tek kripto para olmadı

Dogecoin, sözlerine sadık kalarak, yılın başında 2 milyar dolara yakın olan tüm zamanların yüksek piyasa değerine sahip oldu. Ancak piyasadaki keskin düşüşler nedeniyle Dogecoin artan endişelere yol açan tek kripto para olmadı. Bitcoin’in bir balon olup olmadığı sürekli tartışma konusu oldu.

Bu noktada, piyasada düşüş yaşanıyor ve çoğu insan Bitcoin ile ölçekleme probleminin, tüm kripto paralar olmasa bile, çoğu için yaygın olduğunu fark etmeye başlıyor. Çoğu yatırımcı Bitcoin’e bir değer deposu için bir para birimi olarak bakmaya başladı. Ancak, en iyi kripto para birimi olan Bitcoin böyle karmaşık problemler yaşıyorsa, Dogecoin’inde yaşaması mümkün görünüyor.

Dogecoin (DOGE) gerçek bir kripto para mı olmalı yoksa şaka olarak mı kalmalı?

Şu ana dek Dogecoin yıllarca alay etti ve şu anda, şaka kripto parasının doğal bir ölümle sonuçlanmasına izin vermeyecek bir geliştiriciler takımı var. Bu iyi bir şey mi? Peki, projenin bir şakadan sayısal para birimine nasıl dönüştüğünü düşünürsek, DOGE’nin sektörde kalması için bir neden var. Dogecoin’in en iyi yanı topluluğu. Dogecoin hayranları, çeşitli yardım projelerine katkıda bulunmanın yanı sıra birbirlerine yardım eden sıkı bir kripto sever topluluğuna dönüştü. Peki Dogecoin gerçek bir kripto para birimi olmayı hak ediyor mu yoksa şaka olarak mı kalmalı? Bunu kimse bilmiyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Globalcoinreport

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin