featured

Dogecoin (DOGE) 10. Yıl dönümünde zirveye oynuyor: Satın almak için doğru bir zaman mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki en büyük meme coin olan Dogecoin (DOGE) fiyatı 10. yıl dönümünde yedi ayın en yüksek seviyesi olan 0,1 dolar seviyesine ulaştı. Peki, satın almak için doğru zaman geldi mi?

Dogecoin (DOGE) fiyat tahmini:

Kripto para piyasasındaki olumlu duyguların artması ile birlikte en gözde meme coin’in fiyatı da Kasım ayının dördüncü haftasından itibaren önemli bir ivme yakaladı. Kripto para birimi, 0,07 dolar seviyesinde bulunan yerel destek noktasından toparlanmayı başardı. Fiyat %48,8 oranında kayda değerlik bir artışın ardından 0,106 dolar seviyesine ulaştı. Bu ralli, DOGE fiyatının bir yıl süren birikim aşamasından çıktığını göstermesi ve trendin tersine döndüğünü gösteren erken bir işaret olması nedeniyle dikkat çekicidir.

Grafikte bulunan üçgen modelinden bir kopma gerçekleşmesi, büyük boğa koşusunun çok yakında başlayacağına işaret etmektedir. Bu önemli bir harekettir çünkü Dogecoin’in fiyatındaki yukarı yönlü hareketin devam ettiği anlamına gelmektedir. 100 ve 200 günlük EMA seviyeleri arasındaki yükseliş eğiliminin toparlanma momentumunu hızlandırması bekleniyor.

Dogecoin için 24 saatlik işlem hacmi 2,58 milyar dolardır. Bu da %58 oranında bir artış gerçekleştiği anlamına gelmektedir.

Kripto para piyasası Bitcoin liderliğinde toparlanmaya devam ederken DOGE fiyatı 2 Aralık tarihinde simetrik üçgen formasyonunun direnç trend çizgisinden yükseliş eğilimi gösterdi. Gözde meme coin fiyatının birbirine yakınlaşan iki trend çizgisi içerisinde salınmasıyla karakterize edilen bu model, trend yönünde yaklaşmakta olan değişikliklere işaret ediyor.

Dogecoin DOGE

Grafikteki üçgen modelindeki kırılmanın gerçekleşmesinin ardından fiyat 7 ayın en yüksek seviyesi olan 0,105 dolar yükseldi. Dogecoin, 10. yıl dönümüne denk gelen bu dönemde %13 oranında ek bir artış yaşayarak genel direnç noktasını zorladı.

DOGE fiyatı üçgen formasyonunun momentumunu sürdürmeye devam ederken, satın alma baskısının devam etmesi durumunda 0,16 dolar ile 0,22 dolar arasında bulunan hedeflerine ulaşma potansiyeli oldukça yüksektir.

Ancak 0,105 dolarda bulunan direnç noktası yükseliş hareketini duraksatarak küçük bir geri çekilmeye yol açabilir. Böyle bir durumda Dogecoin yatırımcıları %38,2 veya %50 Fibonacci geri çekilme seviyelerini riski azaltmak amacıyla zararı durdur emirlerini belirlemek için stratejik noktalar olarak değerlendirebilir.

DOGE vadeli işlemlerde açık pozisyonlar 625 milyon dolara ulaştı

Aktif vadeli işlemler ve sürekli vadeli işlem sözleşmelerindeki toplam değeri temsil eden dolar cinsinden açık pozisyonlarda önemli bir artış yaşandı. CoinGlass’ın verilerine göre, yalnızca iki hafta içinde bu veri 405 milyon dolar artarak 625 milyon dolara yükseldi. Bu da gözde meme coin için başka bir rekordur çünkü ulaşılan bu değer bir yıldan fazla bir sürenin en yüksek seviyesidir. DOGE fiyatında devam eden toparlanmayla uyumlu olarak açık pozisyonlardaki bu kadar önemli bir artış, yatırımcıların bu varlığa olan güveninin ve ilgisinin arttığını gösteriyor.

DOGE

Teknik göstergeler de genel olarak boğaları destekliyor. Ancak, %35’lik ADX (Ortalama Yön Endeksi) eğimi, satın alma momentumunun tükenmeye yaklaştığını ve küçük bir geri çekilme ihtimalinin olduğunu gösteriyor.

Devam eden toparlanma, geri çekilmeler sırasında güvenilir bir güvenlik ağı sağlayan 20 günlük ve 50 günlük EMA seviyelerinde dinamik destek buluyor.

Kripto para piyasası her gün büyümeye ve gelişmeye devam ederken meme coin’ler yatırımcıların ilgisini çekiyor. Ayrıca kripto yatırımı yaparken zamanlama çok önemlidir. Erken dönemde fırsatları yakalamak kârınızı maksimuma çıkarabilir. Eğer siz de yenilikçi bir portföye sahipseniz ve yüksek potansiyelli yeni bir meme coin arıyorsanız şu anda ön satış aşamasında olan Meme Kombat projesine bir göz atmak isteyebilirsiniz. Peki Meme Kombat nedir?

Meme coin dünyasına yeni bir soluk: Meme Kombat

Kripto dünyasının çarpıcı yeni oyuncularından biri olarak öne çıkan Meme Kombat, popüler diğer meme coin’lerine karşı taze bir alternatif sunuyor. Bu yenilikçi proje, kripto para piyasasındaki dalgalanmalara karşı benzersiz bir perspektif sunmaktadır.

Ancak, Meme Kombat’ı sadece bir kripto projesi olarak etiketlemek yetersiz kalır, zira bu token, eğlence ve rekabeti bir araya getirerek etkileyici bir Oyna-Kazan (P2E) oyun deneyimi sunmaktadır. Kullanıcılar, favori meme karakterlerini seçebilir ve bu karakterlerle diğer oyunculara karşı savaşabilirler. Oyun sadece eğlence sunmakla kalmayıp aynı zamanda oyunculara token kazanma fırsatı da sunmaktadır. Meme Kombat projesi, geleneksel finansal yatırımları bir adım öteye taşımanın yanı sıra kripto dünyasını eğlence dolu bir maceraya dönüştürmektedir.

Meme Kombat’i Ziyaret Edin

Projenin geliştirici ekibi, oyunun uzun vadeli başarısını sağlamak adına sürekli olarak yeni karakterler ve oyun modları ekliyor. Bu, projenin sürekli olarak gelişimini ve canlılığını sürdürebilmesi için önemli bir faktördür.

Ön satışın ayrıntıları

Meme Kombat, sadece 12 milyonluk bir token arzına sahiptir ve bunun yarısı, yani 6 milyonu ön satışa sunulmuştur. Her ön satış turundaki token fiyatı 1,667 dolar olup üst limit 10 milyon dolar olarak belirlenmiştir.

Meme Kombat’i Ziyaret Edin

Toplam arzın %30’u staking ve savaş ödülleri için ayrılmış durumda, %10’u DEX likiditesi ve diğer %10 ise topluluk ödüllerinde kullanılacak.

Yatırımcılar arasındaki ilgi oldukça yüksek, çünkü projenin ön satışı sadece birkaç saat içinde 50,000 doların üzerinde fon toplamayı başardı. Eğer siz de bu alternatif projenin bir parçası olmak istiyorsanız, hemen ön satışa katılabilirsiniz.

coingape


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin