featured

DOGE fiyatı büyük bir riskle karşı karşıya: Düşüş gelmesi durumunda yatırımcıları neler bekliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki en gözde meme coin olan Dogecoin (DOGE)’in haftalık grafiği, fiyatın düşen bir kanal modeli içinde işlem gördüğünü gösteriyor. Son yedi aydır popüler meme coin, fiyatı düşen trend çizgilerinde işlem görmeye devam ettiği için istikrarlı bir düşüş trendi içindeydi. Modelin destek trend çizgisinden yukarı yönlü bir tersine dönüşe rağmen, yükseliş momentumundaki zayıflık yakın gelecekte olası bir düzeltmeye işaret ediyor.

Kama modelinin destek trend çizgisinin altındaki bir kırılma, DOGE fiyatını %22 oranında düşürebilir. Ayrıca, haftalık EMA’ların (20, 50, 100 ve 200) altında işlem gören fiyat, genel olarak düşüş eğiliminin varlığına işaret ediyor.

Dogecoin için 24 saatlik işlem hacmi 308,5 milyon dolardır. Bu da %35’lik bir kayıp gerçekleştiği anlamına gelmektedir.

Haziran başındaki satıştan sonra DOGE fiyatı, 0,053 dolardaki destek noktasından toparlandı. Ancak altı hafta sonra bile, alıcılar 10 Haziran’daki en yüksek seviye olan 0,0726 dolar seviyesini aşamadı. Bu da yükseliş momentumundaki zayıflığa işaret ediyor.

Buna ek olarak haftalık mumlardaki daha yüksek fiyat retleri, genel arzın yoğun olduğunu gösteriyor. DOGE, bu yazının yazıldığı sırada 0,08 dolar civarında işlem görüyor ve yükselen takoz formasyonunun etkisi altında kısa vadeli bir toparlanma yaşıyor.

DOGE Dogecoin

Fiyatın kama deseninin destek trend çizgisini aşması durumunda, satıcılar alıcıları devirecek ve önemli bir düşüşe sebep olacaklardır. Potansiyel düşüş sonucunda meme coin’in fiyatı %22 oranında düşerek 0,053 dolardaki destek noktasını yeniden ziyaret edebilir.

DOGE fiyat iyileşmesi devam edecek mi?

Günlük grafik, Dogecoin fiyatındaki mevcut toparlanmayı taşıyan yükselen bir takoz modelini gösteriyor. Bu aşağı yönlü devam formasyonu, potansiyel düşüş teorisini destekliyor. Ancak direnç çizgisinin üzerinde bir kırılma gerçekleşmesi durumunda alıcılar durumu kendi lehlerine çevirebilir. Günlük mum kapanışıyla birlikte bu yukarı yönlü kırılma, ivmeyi artıracak ve alıcıları daha fazla toparlanma için destekleyecektir.

Teknik göstergelerden RSI, 40 işaretinin üzerinde. Bu da alıcıların yukarı yönlü bir toparlanma girişimleri olduğunu gösteriyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin