Disney metaverse'ye adım adım ilerliyor! Başarılı isim kritik pozisyona atandı
Disney metaverse'ye adım adım ilerliyor! Başarılı isim kritik pozisyona atandı

Disney metaverse’ye adım adım ilerliyor! Önemli atama

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Reuters tarafından hazırlanan bir rapora göre, eğlence devi Disney, salı günü Mike White’ı yeni nesil hikâye anlatımı ve tüketici deneyimlerinden sorumlu kıdemli başkan yardımcısı olarak atadı.

2011’de Disney’e katılan White, son on yılda park deneyimleri, gelişen teknoloji ve inovasyondan sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı gibi çeşitli liderlik pozisyonlarında bulundu. Artık şirketin metaverse stratejisine öncülük etmekten sorumlu olacak.

White, Disney’e katılmadan önce Yahoo’da on yıl çalışarak strateji ve teknoloji kıdemli direktörü konumuna yükselmişti.

Disney’in metaverse hamleleri sürüyor

Disney CEO’su Bob Chapek, şirketin eğlenceyi potansiyel olarak yeniden tanımlayabilecek “yeni bir paradigma” yaratma yeteneğine sahip olduğunu öne sürdü:

Bugün, bu evrenleri birbirine bağlama ve izleyicilerin hikayelerimizi nasıl deneyimlediği ve bunlarla nasıl etkileşim kurduğu konusunda tamamen yeni bir paradigma yaratma fırsatına sahibiz.

Gişe rekorları kıran bir dönem geçirdikten sonra Disney, spor yayın portföyünü genişletmeye ve kendi metaverse’sini geliştirmeye odaklanıyor. CEO Chapek, kısa süre önce, eğlence devi için metaverse’nin “kesinlikle akılda kalan” olduğunu söyledi.

Bu kesinlikle akılda kalıcı çünkü gelecekte onu istediğiniz gibi adlandırabileceğiniz yani metaverse olarak adlandırmak istediğinizi anlıyoruz.

Şirket kısa süre önce, takas edilemez tokenler konusunda bir uzman işe almayı planladığını belirten bir iş ilanı yayınlamıştı.

Eğlence devinin eski patronu Bob Iger, NFT’lerin popülaritesinin patlayabileceğini ve korsanlığı şirketin temel sorunu olarak görebileceğini tahmin etti.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin