Bitcoin balinası, 600 milyon dolarlık hesabı harekete geçirdi

Dip seviyeler fırsat verdi: En büyük üçüncü Bitcoin balinası, BTC ekliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para HaberKripto yatırımcıları Salı gününe adeta kan kırmızısıyla uyandı. Geçtiğimiz hafta 69K zirvesinden bu yana destek/direnç arasına sıkışan BTC yönünü sonunda belli etti. Büyük bir düşüşün başlamasıyla 60.000 desteği de kırıldı. 59 bin dolara kadar gerileyen lider kripto para birimi, ayıları hissettirdi. Ancak Bitcoin balinası düşüşü fırsat bildi.

Bitcoin büyük bir düzeltmenin eşiğine geldi. Hacim girişinin zayıflaması ayıların aktif olmasına neden oldu. Dün 66 bin doları gördükten sonra yüzde 11, geçen hafta ATH’sinden sonra ise yüzde 14 geri çekilme yaşayan Bitcoin için son kale 58.000-59.000 dolar arası olduğu söyleniyor.

Tüm bu gelişmeler yaşanırken piyasanın en büyük 3. Bitcoin balinası harekete geçti. Balina 16 Kasım Salı günü itibarıyla sepetine 207 BTC daha ekleme yaptı. Düşüşü fırsata çeviren balina önemli gördüğü seviyeden portföyünü genişletti.

Bitcoin balinası 62.000 dolardan ekleme yaptı

Piyasanın lider kripto para birimi Bitcoin’in düşüşünü fırsat bilen alıcılar ucuza BTC topluyor. Her düşüşte mal toplama işlemi gerçekleşiyor. Bu toplamalardan büyüğünü ise piyasanın üçüncü balinası yaptı. Sepetine 62.000 dolar ortalamadan BTC ekledi.

108.528,56 BTC’ye sahip olan Bitcoin balinası, 207 BTC eklemesi yaptı. Balina Kasım ayında da 600’ün üzerinde BTC eklemiş  oldu. Son işlemde 12 milyon doları geçen bir varlık alımı yaptı. Yaptığı son eklemeyle birlikte balinanın elindeki BTC sayısı 193.433,46 oldu.

news.coincu


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin