Bitcoin volatilitesindeki düşüş
Bitcoin volatilitesindeki düşüş

Dikkat: FUD dalgası başladı! Ama gerçekler söylentilerden farklı…

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Düşen kripto fiyatları madencileri etkiledi ve bazıları baskıya dayanamayarak dükkanlarını kapatmaya karar verdi ve bu durum FUD dalgası başlattı. Ancak bunun sosyal medyada vurgulandığı gibi gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı.

FUD dalgası madencilik için devrede

Sosyal medya şu anda bir çok FUD ile dolu ve pek çok kullanıcı, Çin kripto madencilik tesislerininTemmuz ayında yaşanan mevcut senaryosunu canlandırmak ve kripto pazarlarındaki en son erime ile bağlantı kurmak için çalışıyor. Aşağıdaki resim bunlardan biri:

Resimler, kripto dünyasındaki yeni kullanıcıların kesinlikle korkacağı ve nelerin yaşandığını anlayamayacağı şeklinde yorumlanıyor. Geçtiğimiz yıl kripto fiyatlarındaki artış nedeniyle, son 1 yıl içinde bir çok yeni kişi sektöre girdi. Fiyatlara gerçek bir haber veya piyasalarda gereksiz panik yaratan bir söylenti gibi neyin etki edeceğini bilmek çok zor. Bir bakıma, bu bir yıl önce katılan herkesin kripto hakkında olabildiğince fazla bilgi aldığı Bitcoin döngüsünün sağlıklı bir parçası gibi görünüyor. Tabi bir sonraki dalgalanma sırasında uzman olacaklar.

Bitcoin hash rate’i düşüyor, peki bu ne anlama geliyor?

Bitcoin hash rate’i gerçekten son birkaç haftadır düştü, ancak bu konuyla ilgili değil. Aslında, oran, yıl boyunca keskin bir şekilde yükseldi ve şimdi normal seviyelere geri döndüğünü bilmek rahatlatıcı.

Ayrıca hash’in, arzı veya talebi doğrudan etkilemediğine dikkat edilmeli. Her bir Bitcoin bloğu, her 10 dakikada bir oluşturuluyor ve bunu üreten madenci için tam olarak 12,5 yeni BTC üretiyor. Daha az hash varsa, bu blokları bulmak kalanlar için daha kolay hale gelecek.

Coingape

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir