FOMO gitti Fear geldi: Kripto yatırımcıları ilk defa bu kadar çok korkuyor
Dikkat!: Bitcoin ve kripto paralar için FOMO artıyor

Dikkat!: Bitcoin ve kripto paralar için FOMO artıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TJM Kurumsal Hizmetler’in genel müdürü ve deneyimli bir vadeli işlem ve opsiyon trader’ı olan Jim Iuorio, Bitcoin yatırımcılarının önde gelen kripto para biriminin tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 20.000 doları ve bu rakamın daha da yükseltebileceğini hatırladığını söylüyor.

Bitcoin FOMO’su başlıyor

CNBC’de görünen Iuorio, son kripto rallisinin hala ivme kazandığına bahse giriyor ve şu açıklamayı yapıyor:

Ben öyle olduğunu düşünüyorum. Ve bence çoğunlukla duygusal bir ticaret. Sanırım FOMO. İnsanlar 20.000 dolara çıkan Bitcoin’i kaçırdılar. Bunun arkasındaki psikolojinin şimdi aynı olabileceğini düşünüyorum. Şimdi Bitcoin için 4.000 dolar seviyesindeyken hafifçe yoklandığını ve 6.000 dolar seviyesinde iken inancın arttığını hissediyorum.

Sevdiğim şeylerden biri, günün erken saatlerinde en düşük seviyeye düşerken, derhal toparlanması. Bana göre, yukarı yönlü 6060 dolarlık hedefi zirvenin en belirgin işareti.

Dünyanın önde gelen bağımsız volatilite geliştiricisi ve gelişmiş seçeneklerle endeksleri olan NationsShares Başkanı Scott National, Bitcoin’i farklı şekilde tahmin ediyor:

Şu anda, ben iyiyim, Bitcoin’im yok ve bu yıl göreceğiniz büyük kazancı kaçıracağım. İnsanların para kazandığını biliyorum ve Jim burada ticaretiyle çok iyi para kazanabilir, ama sorun değil. Bence Warren Buffett ve Charlie Munger bu hafta sonu, yaklaşmayacaklarını söylediklerinde en iyisini yaptılar. ”

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin