Digibyte ve Synthetix fiyat analizi: DGB ve SNX'te teknik görünüm ne anlatıyor?
Digibyte ve Synthetix fiyat analizi: DGB ve SNX'te teknik görünüm ne anlatıyor?

Digibyte ve Synthetix fiyat analizi: DGB ve SNX’te teknik görünüm ne anlatıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Digibyte, 200-SMA ve 50-SMA arasında sıkışmış durumda. SNX ise düşük trend çizgisini yeniden test ettikten sonra azalan üçgeni içine geri döndü.

Digibyte (DGB) fiyat analizi

Bu haberin yazıldığı esnada DigiByte, son 24 saatte %9’un üzerinde artışla yeşil bölgede işlem görüyor. 0.064 ile 0.059 dolar arasında güçlü fiyat dalgalanması görüldü, ancak yerel zirve olan 0.086 dolara doğru yükselişte bir toparlanma için yeniden kazanılması gereken önemli seviyeler var. Bununla birlikte, boğaların önünde kısa vadede çok fazla engel var ve 200-SMA 50-SMA’nın üzerine çıktığı için düşüş piyasasını alt üst etmeleri gerekiyor.

Böyle bir senaryoda genellikle kazanç elde etmek zor ve şamdanlar çoğunlukla uzun vadeli hareketli ortalamalarının altında işlem görüyor. Awesome Osilatör üzerindeki yeşil çubuklar ve MACD’de potansiyel bir yükseliş geçişi, satın alma tarafı için doğru yönde atılmış bir adım olarak yorumlanıyor.

Synthetix (SNX) fiyat analizi

Alt trend çizgisinin yeniden test edilmesi, Synthetix’in boğaların kırılmayı reddetmesinden sonra azalan kanal modeline geri dönmesiyle sonuçlandı. Dahası, göstergeler bu yazı yazılırken hafifçe yükseliş tarafına doğru eğildi. Stokastik RSI, yükseliş eğilimi gösterdikten sonra aşırı satım bölgesinin üzerine çıkarken, Sinyal çizgisi MACD’nin histogramının üzerine çıkmasına rağmen düşüş momentumunda bir düşüş kaydetti.

Ancak piyasa oldukça dengede görünüyor ve düşük işlem hacimleri göz önüne alındığında ihtimaller arasında hâlâ bir kırılma görülüyor. 15.89 dolardaki destek, düşüş eğiliminde bir mola görevi görebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin