Tarihi transfer! 1 milyar dolarlık Bitcoin “komik” bir ücret karşılığında taşındı
Tarihi transfer! 1 milyar dolarlık Bitcoin “komik” bir ücret karşılığında taşındı

Devasa Bitcoin balinaları milyonlarca BTC’yi hareket ettirdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Devasa Bitcoin balinaları,kripto yatırımcılarının dikkatini çekiyor. Yatırımcılar, bir çift dev Bitcoin balinasının hareketini izliyor.

Bitcoin balinaları 67,2 milyon dolar değerindeki Bitcoin’yi taşıdı

Kripto saklama devi Xapo’nun sahip olduğu kurumsal bir soğuk hava deposu cüzdanından 67,2 milyon dolar değerinde toplam 8.124 BTC transfer edildi. İlk işlemle 7.143 Bitcoin bilinmeyen bir cüzdana gönderildi, ikinci transferle 981 BTC ayrı ve bilinmeyen bir cüzdana taşındı.

Xapo, kurumsal bir soğuk hava deposu öncüsü ve müşterilerinin BTC’lerini dünyadaki en iyi gizli bunker’lerde barındırdığı biliniyor. Şirketin yakın zamanda Coinbase tarafından 55 milyon dolara satın alındığı bildirildi. Xapo’dan yapılan büyük transferler, yatırımcıların dikkatini çeken tek balina işlemleri değil.

İşte balina işlemlerinin detayı

Son birkaç gündeki en büyük kripto hareketlerinden bazılarına bir bakalım. Aşağıdaki yedi transferden sadece bir tanesi, 1.000 BTC’yi bilinmeyen bir cüzdandan bir kripto borsasına taşıyarak satış yapmak istediklerini belirten bir balina işlemini içeriyor:

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin