MicroStrategy, Bitcoin portföyünü büyütmeye devam ediyor, bu sefer ne kadar aldılar?
MicroStrategy, Bitcoin portföyünü büyütmeye devam ediyor, bu sefer ne kadar aldılar?

Dev kurumsal yatırımcıdan 600 milyon dolarlık Bitcoin müjdesi geldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – MicoStrategy, 600 milyon dolarlık özel bir Bitcoin alımı gerçekleştireceğini duyurdu.

MicroStrategy’den devasa BTC alımı

2020 yılında yaptığı satın alımlarla kurumsal ilginin başlamasını sağlayan şirket konumundaki Microstrategy, konuyla ilgili yaptığı açılamada şunları söyledi:

“MicroStrategy piyasa koşullarına ve diğer faktörlere bağlı olarak, 144A Kuralına dayanarak, nitelikli kurumsal alıcılara özel bir teklifte vadesi dolacak 600 milyon dolarlık dönüştürülebilir Bitcoin teklif etmeyi amaçlıyor.

MicroStrategy, senetlerin ilk alıcılarına, senetlerin ilk düzenlendiği tarihte başlayan 13 günlük bir süre içinde, ilave 90 milyon dolara kadar ek bir toplam ana para meblağı satın alma seçeneği sunmayı da planlıyor.
Piabet
MicroStrategy, banknotların satışından elde edilen net geliri ek Bitcoin elde etmek için kullanmayı düşünüyor. “

Bitcoin alım miktarı 600 milyon doları aşacak

Microstrategy, başlangıçta 400 milyon dolardan başlayarak önceki benzer teklifini önemli ölçüde aştı, ancak 650 milyon dolarlık daha Bitcoin satın aldı. Aynı şekilde bu sefer de toplamı yaklaşık 700 milyon dolara çıkarabilecek bir seçenek sunuyorlar. Bu da Microstrategy’yi yatırılan ilk miktara göre en büyük kurumsal BTC sahibi yapacak.

Microstrategy, hisse senedi fiyatının kasım ayından bu yana 10 kat arttığını gördü. Bunun çoğu, bazı yatırımcıların Bitcoin satın almak için bir vekil olarak gördükleri için BTC varlıkları nedeniyle gerçekleşti.

Alıma tam olarak ne zaman başlayacakları belli değil, ancak yarım milyardan fazla para Bitcoin’e doğru geliyor.

trustnodes


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin