Bu kripto cüzdanı Apple Pay ile Bitcoin satışlarını yüzde 200 artırdı
Bu kripto cüzdanı Apple Pay ile Bitcoin satışlarını yüzde 200 artırdı

Dev iddia: Apple telefonlarına Ripple (XRP) desteği geliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Piyasa haftaya kırmızı olarak başladı. Altcoin’ler, geçen hafta başlayan umut verici ivmeye devam edemedi. Bitcoin, Bakkt’ın lansmanında geniş şekilde bildirildiği gibi sermayesini kullanamadı. Bitcoin 10 bin doların altına düştüğünde, Ripple’ın XRP’si gibi diğer kripto para birimleri de önceki düşük seviyelere sıçradı.

Dev iddia: Apple Pay, Apple ödeme hizmetleri için Ripple (XRP)’ı kabul edecek

Ripple, düşüşlü bir haftasonunun ardından 0,27 dolarlık fiyat aralığını takip etti ve haftaya başladı. Bu süre zarfında XRP, 0,31 dolarlık direnç pozisyonunun üzerine çıkarak altcoin için yeni seviyelere vaat etti. XRP sahipleri arasındaki ruh hali kasvetli olsa da yeni iPhone onları heyecanlandırdı. Bazıları ortaklığın geliştirilme aşamasında olduğuna inanıyor ve onlara göre Apple Pay Apple ödeme hizmetleri için XRP’yi kabul edecek. Bu elbetteki her iki şirket için de bir fark oluşturacak ve spekülasyonun ardındaki tartışma çok ileriye taşındı.

Spekülatörlere göre, ayın başında piyasaya sürülen yeni iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Max modellerine XRP desteği gelecek. Spekülatörlere göre, arka kameralar kusursuz bir şekilde biçimlendirilmiş ve Ripple logosu gibi yerleştirilmiş. Bu kamera tasarımı söylentiyi kullanıyor. Spekülasyon, Apple Pay başkan yardımcısı Jennifer Bailey’in CNN’e kripto para birimlerinin uzun vadeli bir potansiyele sahip olduğunu söylemesinden birkaç hafta sonra geldi. Apple ve Ripple’ın daha önce işbirliği yaptığını not etmek de önemlidir. 2018’de Apple, Ripple inter ledger protokolünü API’sine entegre etti.

Zycrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin