bitcoin balina
Bitcoin Balina Topluluğu büyümeye devam ediyor

Dev Bitcoin, Ethereum ve Ripple balinaları harekete geçti! Neler olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçtiğimiz 24 saat içinde, kripto balinaları 175 milyon dolarlık Bitcoin, Ethereum ve XRP’yi kripto para borsası Bitfinex’ten çıkardılar.

Balinalar Bitcoin, Ethereum ve XRP’de önemli tutarları harekete geçirdi

Balina gözlemcileri, New York Başsavcısı Letitia James tarafından Bitfinex ve Tether’e uygulanan bir dizi suçlamanın ardından borsadan bilinmeyen cüzdanlara yapılan bir dizi kripto transferini takip ediyorlar. Şimdiye kadarki en büyük transfer, tek bir transferde borsadan gönderilen ve 70 milyon dolardan fazla toplam 13.377 BTC’dir. İşte son 24 saatteki borsadaki tüm balina göçlerine genel bir bakış:

Tether ve Bitfinex konuya yönelik açıklama yaptı

Başsavcı James tarafından yayınlanan 23 sayfalık bir rapora göre, Bitfinex Panama’daki bir ödeme işlemcisi tarafından yapılan 850 milyon dolara erişimini kaybetti. Halkı konuya yönrlik uyarmak yerine Bitfinex’in Tether’ı destekleyen nakit rezervleri kullandığı iddia ediliyor. Raporda, Bitfinex’teki liderlerin, şirketin Crypto Capital adlı bir şirketten fon çekemediği zaman paniğe kapıldığı belirtiliyor. Bitfinex konuya yönelik şirket içinde şu açıklamayı yaptı:

Lütfen tüm bunların kripto topluluğunun tümü için herkes için son derece tehlikeli olabileceğini anlayın. Eğer hızlı davranmazsak, BTC 1k seviyesinin altına düşebilir.

Tether, NYAG’den gelen tüm suçlamaları kesinlikle reddetti. Bir bildiride, şirket raporun “yanlış iddialarla karıştırıldığını” söyledi. Tether konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

New York Başsavcısı’nın mahkeme başvuruları kötü niyetle yazıldı ve Crypto Capital’da 850 milyon dolarlık ‘zarar’ da dahil olmak üzere yanlış iddialarla karıştırıldı.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin