Dev balinalar canlandı: Milyonlarca dolarlık Bitcoin, Ethereum ve XRP hareket etti!
Dev balinalar canlandı: Milyonlarca dolarlık Bitcoin, Ethereum ve XRP hareket etti!

Dev Bitcoin balinası hareketlendi! Fiyat ne yönde hareketlenecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para balinaları bir kez daha hareketlendi. Son olarak anonim bir Bitcoin balinası, 50 milyon dolardan fazlaya tekabül eden 4.500 BTC’yi hareketlendirdi. İşlem karşılığında sadece 22 dolar ödendi.

Bitcoin balinası varlığını Binance’e taşımış olabilir

Oldukça genç olan gönderici cüzdanın ilk olarak 6 Şubat’ta ilk BTC bakiyesini oluşturduğu görülürken sadece 6 ayda 160’tan fazla büyük işlem gerçekleştirdiği ortaya çıktı.

En son Blockchain verilerine göre balina, Bitcoin’i açık piyasada satılabileceği veya takas edilebileceği kripto borsası Binance’e ait bir cüzdana taşıdı. Ancak Whale Alert, Binance ve diğer kripto kurumlarının sahip olduğu cüzdanları tanımlamak için bir araştırma yaptı ve adresin Binance veya kripto alanındaki bilinen herhangi bir kuruluşla ilişkili olduğu bilinmiyor.

Büyük transferin özellikle dünkü fiyat düşüşü ile birlikte gelmesi ise dikkat çekti.

Üç yatırımcıdan BTC tahminleri

Trader Michaël van de Poppe, Bitcoin’in bir altyapı oluşturmadan önce 10.800 dolara düşeceğini iddia etti.

Sektörde Flood olarak bilinen, yaygın olarak takip edilen bir diğer trader da en iyi kripto para biriminde düşüş öngörüyor. BTC’nin 11.000 doların altına düşmesi durumunda 10.500 doları destekleyecek bir hareket iddia ediyor.

Kripto analisti Josh Rager, en büyük kripto varlığı için daha fazla düşüş bekliyor. BTC’nin 10.000 doların altına inmesini bekleyen Rager, bir numaralı kripto para biriminin %30’luk bir düzeltmenin kıyısında olduğunu açıkladı.

https://twitter.com/Josh_Rager/status/1131039202286755845

Bu arada DeFi endüstrisinin kullanıcı tabanını 10’a katlamak isteyen yepyeni bir proje ortaya çıktı. Detayları buradaki haberimizden inceleyebilirsiniz.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin